Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Projektas „Vilniaus Vartai"

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

vaizdas nuo perdangos

Comment

2005 07 31

Mano galerija Flickr'yje

Comment

Pastaba truputį ne į temą: antroj Manto nuotraukoj matosi remontuojamas Žvėryno tiltas. Turiu pasakyti, kad atrodo daug žadančiai- turėsim tikrai simpatišką "jaukų" tiltuką
        Kaip po dykumą blaškiausi

Comment

Aciu uz nuotraukas. Atrodo, kad biuru pastatas i auksti jau nebekyla, nors kranas vis dar stovi.
          Del zveryno tilto, tai kazkada rase, kad pagal nuotraukas atkurs detales - apsvietimo stulpus ir pan. Tvorele kazkokia senovinio stiliaus jau matosi.

Comment

Šiaip manau kad krano tuščiai be darbo nelaikytų, taigi matyt jie kažką turbut bando prastumt kaip ir su tuo jų 22 aukštų pastatu daugiabučiu buvo, kad pasidarė 27
            Ne esme yra manyje. Muse, visuose musyse yra esme!

Comment

atrodo neblogai, kas svarbiausia, o keli aukstai ten ar ten, tai vargu ar padarys koki skirtuma mums(skirtingai nei projekto vystytojams).

Comment

Dar keletas kadrų iš arčiau

Bokštas kažkoks pasviręs

Jungiamasis pastatas

"Valstybės žinių" pastatas

Mano galerija Flickr'yje

Comment

Dar nesenų nuotraukų

Mano galerija Flickr'yje

Comment

labai labai labai grazus sis projektas,o o kike jame bus aukstu 12 ? ar as klystu ?

Comment

Dabar man idomiausia butu pamatyti kokia bus pastatu virs tunelio apdaila ir kaip atrodys tas stiklinis gaubtas.

Comment

Parašė Wirusas
                        labai labai labai grazus sis projektas,o o kike jame bus aukstu 12 ? ar as klystu ?
                        Aukščiausias bus 17-os arba 20-ies, dabar jo jau 11-ą lipdo
                        Mano galerija Flickr'yje

Comment

Ir vainikas dar nebuvo iškeltas, kas matyt reiškia, jog jie vis dar prastuminėja aukštesnį projektą. Manau greitu laiku pamatysime, ar jiems pavyko
                          Mano galerija Flickr'yje

Comment

Parašė Mantaz
                            Ir vainikas dar nebuvo iškeltas, kas matyt reiškia, jog jie vis dar prastuminėja aukštesnį projektą. Manau greitu laiku pamatysime, ar jiems pavyko
                            Teoriškai turėtų būti 17 aukštų.
                            אני בכל זאת אאמין באהבה, אפילו אם היא מתה,
                            אני אאמין באלוהים, אפילו אם הוא שותק.

Comment

as nesuprantu vilniaus savyvaldybes,zmones investuoja savo pinigus i projektus o savivaldybe viska sustabdo pvz is 17 iki 12 aukstu Vilniaus Vartai, tada kur dingo tas 12 aukstu pastatas prie zaliojo hanerio tada kur hansa bankas tada kur registru centras man neramu

Comment

jeruzalem> Tu vis maišai biurų pastatą (kuris jau beveik baigtas) ir gyvenamąjį (kuris dar tik statomas). Pradiniame projekte ir buvo numatyti tokie aukščiai, t.y. 12 aukštų biurų ir 17 aukštų gyvenamasis, tačiau jie turi vilčių abu paaukštinti bent po 3 aukštus, t.y. iki atitinkamai 15 ir 20.

Wirusas> Yra įstatymai ir reglamentai, o valdžia remiasi jais, štai tau ir atsakymas.
                                Mano galerija Flickr'yje

Comment

Kuo toliau tuo labiau vazinejanti po Vilniu nakti, jis primena NFS Underground !!!

Comment

Nu zinok priklauso uz kokios avto barankos sedi

Comment

nu zinai as seip nenusimanau apie istatimus juk man 17 metu

Comment

Parašė Rokas

Nu zinok priklauso uz kokios avto barankos sedi
                                        Kad ir su 2 golfu arba Renault Megane gerai

Comment

2005 08 17

Ant stogo užkeltos kažkokios statybinės medžiagos. Galbūt pratęs statybas viršun

2005 08 18

Keistos formos bus šis pastatas

Mano galerija Flickr'yje

Comment

Working...
                                          X