Dekui uz toki dideli updeita Cia turetu eiti prie klaidu, bet mane domina vienas dalykas. Kodel, pvz. spaudziant ant paveiksliuko - pradzioje viskas gerai (ismeta atskira langa ir ten uzkrauna foto). Na bet uzdarius langa ir antra karta bespaudziant, jau nieko nebevyksta. Linkai nebereaguoja. Tenka uzdaryti threada ir vel atsidarineti.Gal cia operos kalte (naudoju 8 versija)?
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Projektas „Vilniaus Vartai"
Collapse
X
-
Parašė MariusDekui uz toki dideli updeita Cia turetu eiti prie klaidu, bet mane domina vienas dalykas. Kodel, pvz. spaudziant ant paveiksliuko - pradzioje viskas gerai (ismeta atskira langa ir ten uzkrauna foto). Na bet uzdarius langa ir antra karta bespaudziant, jau nieko nebevyksta. Linkai nebereaguoja. Tenka uzdaryti threada ir vel atsidarineti.Gal cia operos kalte (naudoju 8 versija)?Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
Dekui uz photo Keletas dar maniskiu
Gelynas prie NCC. Atgaiva akims
Matosi kylantys Vilniaus Vartai
Galerijoje jau kazka daro
pavasarinis NCC
tolumoj kyso Helios ir Viktoria pastatai
Apzelus upe
siek tiek keista matyti toki vaizda tokiu metu, Neris verziasi per krantus
Parko zaluma neklysta, geguze jau ipusejo...
Comment
-
Vilniaus senamiesčiui ir Kuršių nerijai gresia atsidurti UNESCO Pasaulio paveldo pavojaus sąraše
http://www.delfi.lt/news/daily/lithu...php?id=6744434
Per panorama I.Marčiulionytė pasake mazdaug taip: didziausia problema su pastatais ne desiniajame Neries krante, o senamiescio puseje, pvz. salia seimo statomi pastatai, kurie kolkas kol neauksti nieko baisaus, bet juos pastacius bus blogai. (nezinantiems - ji turejo omeny Vilniaus vartus).
Comment
-
farbrom
-
farbrom
Comment