@Edd Jei dėl to įstatymo, tai šio porjekto jis neturėtų paveikti, juk viskas jau lyg ir suderinta Ir iš vis, duodi 99% ir po to sakai, kad tai tik tavo spėjimas. Juom jis pagrįstas?
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Projektas „Vilniaus Vartai"
Collapse
X
-
Jei turi tam tikrų žinių ar paskalų, tai prašome čia jas aiškiai ir išdėstyti, o dabar turime remtis tik tavo asmeniniu spėjimu. Beje, įstatymų pasikeitimas įprastu atveju neturėtų įtakoti jau vykstančių projektų, antraip net, ko gero, ir Helios'as turėtų būti stabdomas.Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
Na pamatysim, ar Edo zodziai issipildys. Nors spejimai daznai turi savybe nepasitvritinti. As manau, kad sustabdyta tikrai nebus, o jei ir bus - vistiek VV bus pastatyta.
@John, musu bendruomenes suuodzia greitai tokias peripetijas, taciau, kadangi cia to dar nesimato, kyla itarimas, kad kazkas gerai patepe atsakingus asmenis, arba dar kazko delsiama. Idomu ko? Pvz. del registru triuksmas kilo jau labai anksti, o cia nieko - tuomet kyla nemazai klausimu.
Comment
-
Kuo toliau, tuo labiau mane šis projektas žavi Keletas nuotraukų iš šiandienos (stengiausi skirtingai kampais, nei Romas).
#265 20-aukštis jau 2 aukštus iškilęs
#266 Vietos nugriautos automobilininkų sąjungos jau iškasta gili duobė bei dedami pamatai.
#267 Vizijoje matyti, kad jungiamasis pastatas bus 8-ių aukštų, bet dabar galima suskaičiuoti, jog statomas 9-as.Mano galerija Flickr'yje
Comment
Comment