Aš kažko mąstau, kad dėl šalčio čia stabdona, kadangi rekomenduojama temperatūra statyboms yra 5C, o šiuo metu laikosi apie -5C, Dėl Viktorijos neaišku, tačiau jau galėjo užkabint, kai iš kitos pusės "Viktorija" kabino
@Mantaz: Aciu uz nuotraukas, gal dar turi ir Helios? Mane labiausiai jis domina. Del "Victoria" sono, tai kai bus nuomininkai ga ir uzkabins, o gal ir ne.
siaip as sakyciau kad visai normaliai juda, siandie vakare vaziavau gostato g. tai skaiciavau kad 6 aukstas jau t.y. puse... O siaip ziema 2 aukstai per menesi tai yra labai normali norma.
Ne esme yra manyje. Muse, visuose musyse yra esme!
Tačiau Helios dvigubai greičiau juda, čia irgi normalu?
keičiau> Kas per John avataras?
Viskas priklauso nuo zmoniu, ir siaip nuo darbo organizavino, jei tur daug zmoniu gali gali greiciau varyt, + kadangi ziema betonas leciau kieteja, tai reikia daugiau nuomotis komplektu klojiniu, kas yra papildomos islaidos. o del eikos tai man draugas sake kad te yra praktiskai pavyzdine statybos aikstele del TVARKOS (t.y. visur graziai viskas susandeliuota, betvarkes beveik ner, laikomasi darbu saugos) kadangi te gi statybos vyksta pries eikos ofisa ir dabar ju pastatas gaunasi kaip vizitine kortele, plius ponas Dargis (eikos direktorius) per langa viska mato
Ne esme yra manyje. Muse, visuose musyse yra esme!
Tai yra Tailando Karalystes veliava. Paskutiniu metu susilaukiau daug nepelnytu kaltinimu, kad neva esu komunistu garbintojas (na juk Kinija=komiai), tai nusprendziau susvelninti tona siek tiek ir pasikeisti avatara i ne toki blogietiska, Tailandas man patinka ne ka maziau
Geriau butum pasikeites i Taivano veliava. Butum is karto nubraukes visus kaltinimus del Kinijos
Our deepest fear is not that we are inadequate. It is that we are powerful beyond measure. Who are we to be brilliant, gorgeous, talented ? Actually, who are you not to be? As we let our own light shine, we unconsciously give other people permission to do the same.
Our deepest fear is not that we are inadequate. It is that we are powerful beyond measure. Who are we to be brilliant, gorgeous, talented ? Actually, who are you not to be? As we let our own light shine, we unconsciously give other people permission to do the same.
Comment