Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

BCC2 statybos eiga

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė Mantaz
    Nors ji ir perpildyta, tačiau auga ir tam augimui pasotinti reikia naujų patalpų. Šiaip Haneris kiek pamokėjo, kol pastatė Europą. o dabar ten nuomoja patalpas ir grąžina kreditus, tad kol kas matyt reiks palaukt, kol ką nors pradės
    Prie ko cia haneris? Ukio banko pastatas arba "haneriukas" jau seniai priklauso "Baltic Property Trust", o ji pareiske savo planus, o po to turbut persigalvojo.

Comment

Na ir ko čia piktiniesi? Pasenusios žinios mano, ką padarysi
      Mano galerija Flickr'yje

Comment

Turiu pasakyti, kad Verslo trikampis atrodo kur kas geriau už NMC
        It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on

Comment

Tai turbūt dėl to, kad Verslo trikampyje viskas sugrūsta, o NMC dar trūksta "rišančiosos medžiagos"
          Mano galerija Flickr'yje

Comment

Ne tik. IMHO architektūra irgi geresnio lygio. Mažiau fintų, geresnės medžiagos (bent jau Viktorijos pastate) - rezultatas solidesnis.
            It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on

Comment

Parašė Mantaz
              Na ir ko čia piktiniesi? Pasenusios žinios mano, ką padarysi
              Piktinuosi? Kaip ir anksciau taip ir dabar tu kazkaip keistai reaguoji i paprasciausius pataisymus.

Comment

Kitą kartą keletą šypsenėlių uždėk, tuomet viskas aišku bus
                Mano galerija Flickr'yje

Comment

Parašė Mantaz
                  Kitą kartą keletą šypsenėlių uždėk, tuomet viskas aišku bus
                  Gerai, uzdesiu, nors ten normalus sakinys ir visai nei linksmas, nei liudnas ir kazkokiu sypseneliu ten todel ir nekisau.

Comment

NMC ateity atrodys ispudingai, o VT taps uzukampiu. Dideliem darbam reikia laiko ..
                    Our deepest fear is not that we are inadequate. It is that we are powerful beyond measure. Who are we to be brilliant, gorgeous, talented ? Actually, who are you not to be? As we let our own light shine, we unconsciously give other people permission to do the same.

Comment

Verslo trikampyje reiktu Gostauto gatveje uzdrausti statyti masinas - juk tam ir yra garazai (nors sutinku, kad tiems kurie uzsuka trumpam i verslo trikampi, i kazkokius garazus statyti masinas nepatogu). Po BCC2 baigimo reiktu kaip nors sutvarkyti aplinka, galbut susimete visi galetu patvarkyti ir Neries krantine, ar pan.

Comment

tikiuosi, kad ateityje jie i VT vidurius(vietoj kokiu ten susiktu biuru ar parkingu.) igrus dar koki 20+ aukstu pastateli, vat tada tai butu vizualiai puikiai uzbaigtas verslo kvartalas.

Comment

Šiaip ten ir be parkingų yra "laisvos" vietos. Kiek žinau ten sovietiniame pastate kažkokia kolegija įsikūrusi ir dar pora bendrikų šalia, taigi ateityje tikrai galime tikėtis, kad ta vieta bus "pravalyta"
                          Mano galerija Flickr'yje

Comment

Kažkada buvo kalbėta apie tunelio pratęsimą į šią pusę dėl didelės oro taršos. Ar šie planai jau mirę?

Comment

Kadais www.vilnius.lt buvo rašyta,jog buvo paskelbti du konkursai šiems darbams atlikti,bet norinčių neatsirado. Gal trečias kartas nemeluos?

Comment

Jau formuoja paskutinio aukšto išlinkį, o šiandien pravažiavęs mačiau, kad jau ir baigė, be to netrukus stiklins.
                                Attached Files
                                Mano galerija Flickr'yje

Comment

2005 05 14
                                  Attached Files
                                  Mano galerija Flickr'yje

Comment

Keletas šiandieninių nuotraukų. Vainikas jau iškeltas
                                    Attached Files
                                    Mano galerija Flickr'yje

Comment

Dekui Mantai uz nuotraukas,ir galvoju ar ilgai issilaikys tie gelezinkelieciu barakai?Jei ne jie,tas trikampis butu kone idealus

Comment

Abejoju, ar labai išsilaikys, nes vieta labai gera, o gerose vietose tokiems statiniams tikrai ne vieta
                                        Mano galerija Flickr'yje

Comment

Ačiū, Mantai, už nuotraukas ir naujienas apie vainikus

Comment

Working...
                                          X