kazkodel niekur neradau sios temukes juk visai idomus konkursas ir nemazai darbu buvo pristatyta ????
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Pašilaičių bažnytelė Vilniuje [konkursas]
Collapse
X
-
Eksponuojami Pašilaičių bažnyčios Vilniuje konkurso darbai
Vilniuje, šv. Juozapo kunigų seminarijoje (Kalvarijų g. 325) nuo gruodžio 14 d. 14 val. eksponuojami Pašilaičių parapinės bažnyčios architektūrinių pasiūlymų konkurso darbai.
Iš viso konkursui pateikta 20 darbų. Numatoma, kad vertinimo komisijos posėdis vyks gruodžio 22 d.
http://www.architektusajunga.lt/LT.p...7f0bfc4a3e6c5e
Comment
-
Parašė Darius_ Rodyti pranešimąO nėra planuojama kokia nors gyventojų apklausa? Aš tikrai nelabai apsidžiaugčiau jei 200m atsumu nuo mano namo stovėtų bažnyčia. Kyla klausimas ar iš viso Vilniuje trūksta bažnyčių? Juk tikinčiųjų gretos kasmet mažėja ir ne tik dėl neigiamo gyventojų "prieaugio"...
Comment
-
Parašė mindakas Rodyti pranešimąO kuo ta bažnytėlė gali trukdyti? Vis geriau, jei tuščias sklypas užstatomas ne kartoniniu daugiabučiu ar prekybcentrio dėžute. Žmonių bus tik savaitgaliais, niekas pro langus nešūkaus ir nespoksos - ideali kaimynystė. Nebent kokius labai garsius varpus įsitaisys ir rytais gros jais
Comment
-
Parašė valbaxtomai o ka man dabar reiks idet jeigu tu visaka sumeteij
šiaip jei turi labiau pavykusių foto, gali papildyt ar galim net į bendrą krūvą sukompiliuot.
Parašė ilestmorttomai - geriausias darbas juk nr 16.
Comment
-
Parašė mindakas Rodyti pranešimąO kuo ta bažnytėlė gali trukdyti? <..> Nebent kokius labai garsius varpus įsitaisys ir rytais gros jais
Gyvenu pustrečio kilometro nuo Viršuliškių bažnyčios ir vis tiek girdžiu ją skambinant varpais ! Beto juk yra ir Jeruzalės bažnyčia netoli.
Ir būtų labai idomu sužinoti iš kieno lėšų ji bus statoma?
Comment
-
Parašė rat Rodyti pranešimąKažkur ten gal ant kalniuko už Iki Gera vieta būtų - matoma.
Comment
-
Parašė NoBoDyX Rodyti pranešimąKokios dar Iki? Ir tas laukas lygtais lygusgera gyventi gerai
Comment
-
Parašė Kema Rodyti pranešimąTa parduotuvytė, kuri yra tarp Žemynos ir Medeinos žiedų - bus IKI. Tiesa, "ant dienų" atidarymas.
Comment
-
O man labiausiai patinka Nr. 14. Manau, jis ir laimės...
O dėl skambančių varpų, - tai yra nuostabu. Dar puikiai pamenu, kai gyvenau Senamiesstyje, netoli Šv. Dvasios cerkvės ir vienuolyno. Tai ten kiekvienos dienos rytą ir vakarą skambino varpais. Ir ką? Nenumiriau. Pasakyčiau, tai sukurią fantastišką atmosferą ir įkvepia. Tai humanizuoja aplinką ir erdvę.
Comment
-
Parašė Goodoo Rodyti pranešimąO man labiausiai patinka Nr. 14. Manau, jis ir laimės...
Tiesa, o čia katalikų bažnyčią statys? Ar kokiai sektai namelis? Nes projektai gan futuristiniai
Comment
-
Parašė Goodoo Rodyti pranešimąO man labiausiai patinka Nr. 14. Manau, jis ir laimės...
O dėl skambančių varpų, - tai yra nuostabu. Dar puikiai pamenu, kai gyvenau Senamiesstyje, netoli Šv. Dvasios cerkvės ir vienuolyno. Tai ten kiekvienos dienos rytą ir vakarą skambino varpais. Ir ką? Nenumiriau. Pasakyčiau, tai sukurią fantastišką atmosferą ir įkvepia. Tai humanizuoja aplinką ir erdvę.
O 14 variantas visiška dėžė labai negražus projektas mano manymu
Comment
Comment