Parašė Creatium
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Daugiabučių ir biurų kvartalas "Ozo parke"
Collapse
X
-
Rinva paleido savo puslapi http://rinva.lt/ (neisbaigta), tai pasirode dar viena vizulke Ozo projekto:
Comment
-
Parašė MedinisStrazdas Rodyti pranešimą
Žinoma, galima komunistuoti tik aiškinant kaip gatves tiesti ir šaligatvius projektuoti, kaip ir kuo važiuoti. Visom kitom temom tvarka yra komunizmas.
Aš, beje, prie tų, kuriems patinka turėti erdvės sau ir savo šeimai. Neįtikins manęs niekas, kad mažesniame bute gyventi geriau, nors ir sutiksiu, kad nuo tam tikros ribos papildomas kvm nebesukuria tiek pat vertės pirkėjui.
- 1 patinka
Comment
-
https://citify.eu/vito-gerulaicio-g-...akvynes-namai/ - nepraejo. Koreguos projektinius ir teiks is naujo. Aukstingumas per didelis.
Kai pagalvoji, butu palike ofisa koks buvo suplanuotas, niekas ten nebutu pyke, o dabar va - gavo pastabu ir nepraejo.
Comment
-
Pasirodė vienas iš Ozo P.C. rekonstrukcijos projektų (https://vilnius.lt/lt/numatomo-stati...rekonstravima/). Kaip supratau - bus daugiau, bent 2 atskiri. Šiaip labai sunku suprast ką tiksliai keis, nemažai anglų kalbos naudojama (nesu tikras ar galima). Ištrauka iš dokumento:
1. Suformuojamas naujas įėjimas pietiniame fasade.
2. Uždaromas nefunkcionuojantis įėjimas vakariniame fasade.
3. Išplečiamos nuomojamos patalpos ties rytiniu įėjimu (Darbus numatoma vykdyti atskiru statybos etapu, gaunant atskirą statybos leidimą. Šiame projekte rytinio korpuso išplėtimo sprendiniai vaizduojami kaip perspektyviniai.).
4. Numatomos papildomos nuomojamos patalpos 3 aukšte.
5. Atnaujinami bendrųjų erdvių interjerai
Kas mane labai neigiamai nustebino, kad projektuos daug stovėjimo aikštelių. Šitam P.P. jų nedetalizuoja, tačiau matosi, kad bus. Pridedu paveikslą, kurie planuoja. Aš tiesiog nesuvokiu kodėl tai yra daroma. Nu kas per nesamonės, miesto dalis tankiai apgyvendinta, o jie parkavimo vietas toliau kepa.
Comment
-
Parašė mr_miegas Rodyti pranešimąKas mane labai neigiamai nustebino, kad projektuos daug stovėjimo aikštelių.
Comment
-
Parašė mr_miegas Rodyti pranešimąGalbūt, tačiau šalia labai daug gyvenamųjų ir jie tikrai gali ir turi kur tobulėt su infra pėstiesiems. Parašiau ilgą laišką, žiūrėsim ar padės. Su Rewo padėjo.
Kitas dalykas, to parkavimo ten tikrai per akis. Apribotų ofisinių statymą ir bėdų apskritai neliktų.
Comment
-
dėl gyventojų - abejoju. Tiesiog naktį uždaro tą parkingą ir nepasiimsi savo auto. Beto, ten yra Maxima iškrovimo vietos (kur nuolatos stovi Barbora) - ten statyk parkingo kiek tik nori, niekam jis netrukdys, o ir ploto labai daug. Reikėtų tiesiog pratęsti (pristatant šalia) dabar esančios daugaiaukštės aikštelės ribas ir viskas.
Comment
-
Parašė mr_miegas Rodyti pranešimąanksciau tai nebuvo uzdarytas. Ten jau kuris laikas kazka tvarko (tai sutvirtinimus dejo prie tvoru tai dar kazka). Gal remontuoja tiesiog
Comment
-
Parašė Nitro Rodyti pranešimąNeuždarytas tas parkingas. Jei pagal ortofoto spręsti apie parkingus, tai ten visi daugiabučių kiemai tuštoki
Comment
Comment