Rašo, kad OZO PARKO 5 etapo pridavimas jau gruodžio mėnesį. Na, bent jau iš eksterjero, panašu į tiesą. Pavasarį, kai sužaliuos kaštonai, bus labai jaukus kiemelis tarp A ir B namų. Šiaip visas etapas visai patrauklaus dizaino, faina, kad langai namuose iki žemės, o ne kaip ankstesniuose - mažesni. Foto, koks vaizdas yra dabar.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Daugiabučių ir biurų kvartalas "Ozo parke"
Collapse
X
-
Parašė Slibiniukė Rodyti pranešimąRašo, kad OZO PARKO 5 etapo pridavimas jau gruodžio mėnesį. Na, bent jau iš eksterjero, panašu į tiesą. Pavasarį, kai sužaliuos kaštonai, bus labai jaukus kiemelis tarp A ir B namų. Šiaip visas etapas visai patrauklaus dizaino, faina, kad langai namuose iki žemės, o ne kaip ankstesniuose - mažesni. Foto, koks vaizdas yra dabar.
Comment
-
Parašė Zygis Rodyti pranešimą
Prisijungei pareklamuot?
Comment
-
Parašė sleader Rodyti pranešimąPats fainiausias dalykas koks tik gali būti, tai vitrinininiai langai nukreipti į priešais nedideliu atstumu esantį daugiabutį su tokiais pačiais vitrininiais langais. Man šiuose kvartaluose daugiausiai jaukumo sukuria kiekvienas laisvas kampas užbarikaduotas gyventojų automobiliais
Comment
-
Parašė Slibiniukė Rodyti pranešimą
neišprotėk jei jau nėra varymo, kad lievas kvartalas, tai reklama? tiesiog manau, kad tai yra pliusai, o minusai - mano akimis gana toli nuo miesto, pėstute jau nenueisi. Dideli kamščiai aplink, jei važiuoji į darbą nuo 8, trūksta kažkokių jaukių restoranėlių, šiek tiek jaunimiško vaibo (man prekybos centre restoranai nėra ta vieta, į kurią noriu eiti pasėdėt su draugais).
Comment
-
Parašė Zygis Rodyti pranešimą
Yeah right pats pirmas postas - pritempti pagyrimai Ozo parkui. NT pardavimai smuko, bet gal jūs visi agentai ir vadybininkeliai likit aruode, o ne į forumą eikit reklamint
Comment
-
Parašė Globalus Rodyti pranešimą
Lietuvoje tikras fiasko su vaikų aištelemis, praktiškai visuose naujuose projektuose vaikų aikštelė - spalvota plastmasė už 200 eurų. Tikras š
Comment
-
Regis baigesi vienas is didesniu gyvenamo NT projektu Vilniuje:
https://www.15min.lt/verslas/naujien...kta-973-885142
paskaiciavau idomumo delei: 1600 (nors 15min raso 1700) butu. Dar salia Ozo namai su 230 butu ir Ozo kvartetas su 500. In total: 2330-2340. Turint omeny, kad dar keli sklypai salia su suplanuotais butais, kai baigsis visko statymas, bus apie 3000 butu (dirbanciu ten apie 10 000 bus)
Nekilnojamojo turto plėtros bendrovė „Realco“ Vilniuje baigė projekto „Ozo parkas“ plėtrą. Naujame sostinės kvartale, suformuotame tarp Kalvarijų, V.Gerulaičio ir J.Balčikonio gatvių, įsikūrė daugiau nei 1,7 tūkst. šeimų. Iš viso į „Ozo parką“ „Realco“ investavo per 110 mln. eurų, rašoma pranešime žiniasklaidai.
Comment
-
Parašė mr_miegas Rodyti pranešimąDelfi sporto arena pleciasi: http://ad.ntzemelapis.lt/742050387
Comment
-
https://www.15min.lt/m/id/verslas/kv...pas-973-899898
1400kv.m. ir beveik 100 darbo vietu. Realybej man tas pastatas atrodo graziau nei fotkese
Comment
-
Šiandien mačiau, kad buvusių garažų teritorijoje (lyg tai) buvo vykdomi berods grunto tyrimo darbai (gręžė ir matavo).
- 2 patinka
Comment
Comment