Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
"Baltic Hearts" verslo centras Ukmergės g-je
Collapse
X
-
Parašė Mariiuk Rodyti pranešimąLažinuos- 2017 metais Lietuvos gyventojų skaičius didės.
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąBet tikrai keistokai atrodo toks "tiuningas"______________
The Division Bell
Comment
-
Jie taip elgiasi iš nežinojimo. Juk intelekto nesužaloti dirba...
O reikia nedaug - pateikt priežastį, kodėl negalima. Jei priežasties nėra - tegul draudžia kiek nori. Na, bent aš visada taip elgiuosi ir "madravojimai" labai greitai baigiasi, kai nesugeba paaiškinti, kas ir kaip. Nes tie "pasakyta nefotografuot", "liepta neleist"... Na, juokinga ir tiek.N N N
Comment
-
Parašė LBP Rodyti pranešimąJie taip elgiasi iš nežinojimo. Juk intelekto nesužaloti dirba...
O reikia nedaug - pateikt priežastį, kodėl negalima. Jei priežasties nėra - tegul draudžia kiek nori. Na, bent aš visada taip elgiuosi ir "madravojimai" labai greitai baigiasi, kai nesugeba paaiškinti, kas ir kaip. Nes tie "pasakyta nefotografuot", "liepta neleist"... Na, juokinga ir tiek.
Comment
-
Parašė Depeche Rodyti pranešimąNelabai suvokiu tą apsauginių susireikšminimą neleisti fotografuoti, čia gi ne kokia AE.Lažinuos- 2017 metais Lietuvos gyventojų skaičius didės.
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąMan atrodo tokią teisę turi, neleisti vaikščioti ir fotografuoti, nes tai privati teritorija. Bet teisiškai nieko padaryti irgi negali, jei nesi įžengęs į jų teritoriją. Su aplinkkeliais kita situacija, teritorija neprivati, bet jeigu įkritum į kokią duobę, ar blokas užgriūtų, būtų kalti rangovai, kad teritorijos saugumu nepasirūpimo.N N N
Comment
-
Parašė LBP Rodyti pranešimąJie taip elgiasi iš nežinojimo. Juk intelekto nesužaloti dirba...
Comment
-
Parašė deep'as Rodyti pranešimąJie taip elgiasi nes mano, kad ketini uzfiksuoti koki nors pazeidima ir pridaryti statytojams bedu. Karta esu sulaukes grasinimu is greiciausiai statybos vadovo isvaziuojancio is aiksteles fotografuojant Green Hall.
Comment
-
Vilniuje užsidegė buvusi duonos kepykla
Penktadienį 13.52 val. Bendrajame pagalbos centre bendruoju pagalbos telefono numeriu 112 gautas pranešimas apie tai, kad Vilniuje, Saltoniškių g. 7 dega buvusios duonos kepyklos stogas.
http://www.delfi.lt/news/daily/crime...#ixzz27n9h9G1Y
Comment
-
Parašė miniMauglis Rodyti pranešimąVilniuje užsidegė buvusi duonos kepykla
Kyla itarimas kad tai susije su šiuo projketu ir formuojama erdve aplink jį.
Comment
-
Parašė karzygys Rodyti pranešimą
Comment
Comment