Šiandien važiuodamas pro šalį mačiau, kad jau kojos kai kurių namukų stovi.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
"Baltic Hearts" verslo centras Ukmergės g-je
Collapse
X
-
Parašė kaderis Rodyti pranešimąTeko kalbet su projektu vadovu, tai lyg pristojo truputi, bet vistiek daro kažką nes konservuoti nesinori jiems, beto daug pastangų ir pinigų jau idėjo. Bet esmė buvo kad jie nepigins architektura paliks tokia kokia buvo planuota.
Comment
-
Parašė AngeLT Rodyti pranešimąkiekviena miela ryta ir vakara pralekiu ir galiu pasakyti, kad jau pries naujus kaip stojo tai ir sustojo viskas...
Dėl Vilstos tai jūs teisūs, blogai įsiminiau pavadinimą matyt.
Comment
-
Kompanija, kuriai priklauso objektas, tyre rinka. Vienu metu turejo kelis nuomininkus didelius, taciau atejus juodam periodui ir tie patys dingo. Automatiskai objekta uzkonservavo, nes mate, kad nera perspektyvu visa plota isnuomoti ir investicijos neaisku kada atsipirktu. Siaip, kur pasiekia mane info, kad objektas sustabdytas, viska parasau saituke, pas saveMatas Macijauskas
www.ntspekuliantai.lt
Comment
-
Parašė MatasM Rodyti pranešimąKompanija, kuriai priklauso objektas, tyre rinka. Vienu metu turejo kelis nuomininkus didelius, taciau atejus juodam periodui ir tie patys dingo. Automatiskai objekta uzkonservavo, nes mate, kad nera perspektyvu visa plota isnuomoti ir investicijos neaisku kada atsipirktu. Siaip, kur pasiekia mane info, kad objektas sustabdytas, viska parasau saituke, pas save
Visi mars i MatasM saituka!
Comment
-
Parašė B.S. Rodyti pranešimąNu jei jau paraset savo saituke, tai kam mums sicia isvis tikrinti...
Visi mars i MatasM saituka!Matas Macijauskas
www.ntspekuliantai.lt
Comment
-
Parašė MatasM Rodyti pranešimąKompanija, kuriai priklauso objektas, tyre rinka.
Negi nėra pigesnių tyrymų metodų
P.S. beje, MataiM, turiu tau patarimą. Dažnai rašai vien tam, kad kažką parašyt. Turbūt tam, kad dažniau minimas tavo tinklapis būtų. Taip pat kai kuriuose tavo pasisakymuose labai akivaizdu, kad net nenutuoki apie tą temą (įvykį), apie ką rašai, bet vistiek stengiesi išdėstyti savo "ekspertinę nuomonę"
Daugiau kitų pagarbos įgausi, jei rašysi tik tada, kai tai įdomu ir aktualu, ir kai pats nutuoki apie ką rašai , o ne šiaip kartais tiesiog "šiukšlindamas" kituose tinklapiuose...
Comment
-
Parašė mindakas Rodyti pranešimąP.S. beje, MataiM, turiu tau patarimą. ...
Del kitu komentaru negaliu nutyleti (nors ir yra off topicas), nes viesai pakomentavai mane
1. dazniausia parasau, kai turiu ir noriu ka parasyt. jei kas netinka, argumentuotai oponuok, o tada padiskutuosim is oro trauktos tavo frazes ir padarytos tavo asmenines isvados apie mane (ypac viesos) manes nejaudina, nes esi pripazintas senas forumo dalyviu kritikas
2. miestai.net yra vienas is keliu forumu, kuriuos seku ir dalyvauju. pagal lankytoju skaiciu is cia i ntsp ir pagal kitus google analitics rodiklius, miestai.net reklamuotis man nelabai jau ir apsimoka, nes cia sukasi ta pati liaudis, kuri jau susipazino su ntspekuliantais. Tad tikslas vel grysta i pradini - apsikeisti informacija soris, del taves vieno nenustosiu to daryti, tik paraginsiu ir toliau ziureti kritiskai i mano postus, ne i asmenibe ir mano tikslus siame forume.
3. jei butum protingas zmogus, asmeninius komentarus visada rasytum privaciai, nes tada tavo, pavadinkim taip, oponentas juos ivertintu ir gal but pasitaisytu. viesai sukritikuodamas ji pati (ne posta), tu priverti ji stoti i gynybine pozicija, prasideda viesas konfliktas (ka daznai pats matai siame forume, spekuliantuose). kam to reikia siam forumui? - nezinau. tad siuo konkreciu atveju zalos padarei daugiau pats, negu as su savo postu
Tad gal risham viesa apsistumdyma. Jei bus noro pakritikuot mane - rasyk privaciai.Matas Macijauskas
www.ntspekuliantai.lt
Comment
-
Parašė Qbazzz Rodyti pranešimąO jie buvo dingę? Man atrodo kad jie ten su vilstatos užrašais stovėjo ir tebestovi?
Comment
Comment