Savibaldybei ir nėra įmanoma. Nu pastato kokį darbinyką iš darbo biržos, jam sako "pili vetki" - jis ir "pilina".
Na ne jie sprendžia kaip pjaut, jiems pasako kaip. Aš jau buvau su tuo susiduręs, kai gyvenau Žirmūnuose. Su kaimynais paprašėm nupjauti senas pavojingas šakas, medžiai buvo visai ok ir net pakankamai gražūs. Atvažiavo, pradėjo pjaut, nupjovė visas šakas ir paliko stovėt grynai kaip stulpus. Kai padarė tai su vienu medžiu, paklausiau wtf jie daro, pasakė, kad "četeipnačialnikasnusprendzė, kaip nusprendzė, teip ir darom"... Buvau laisvas, iškart nuvažiavau pas tą načialniką - kokių 65 metų diedas, kuris paaiškino man, kad viskas čia gerai "bus mažiau problemų, šakos nunukris ant mašinų, o po 2 metų bus net gražesni nei buvo".
Na, tai dveji metai spėjo praeiti? Buvo teisus tas 65 m. sensėjus ar ne?
Na kaip pasakius, jeigu jums patinka iš daugiamečių liepų padarytos aukštesnės už penkiaaukštį tūjos/kaktusai, tai tada tikrai gražiau, na o šakos daugiau nebekrito, nes nebuvo kam krist, čia jis buvo teisus, štai ką daro patirtis...
Kas nors su fotošopu galėtų užtušuoti tuos geltonus daigtus? Per juos nieko gražaus nufotkinti Vilniuje nebegalima. Praeitą savaitę bandžiau nuo Žvėryno nufotkint stiklinę panoramą, tai viską permušė tie geltonieji Upės gatvėje.
Na nzn toks pastatu issidestimas atrodo labai jau chaotiskai
Brūkštelk pakalnučiams ir paklausk WHY? Įdomu, ką atsakys? Jog buvo atsižvelgta visų pirmą į miestiečių bei verslininkų pastabas, todėl pasirinktas optimaliausias teritorijos užstatymo variantas
Pakalnis sneka apie darna architekturoje, bet rezultatas daznai priesingas, tvirtinami net kenkejiski projektai. Nesuprantu, uz ka Vilniui tokia nelaime.
Pakalnis sneka apie darna architekturoje, bet rezultatas daznai priesingas, tvirtinami net kenkejiski projektai. Nesuprantu, uz ka Vilniui tokia nelaime.
Nuo kada miesto vyr. architektui turi rūpėti architektūra? Svarbiausia, kad miestas būtų kompaktiškas, lol.
Turto bankas už bendrą 6,4 mln. Eur sumą pardavė buvusios Vaikų ligoninės Vilniaus Žvėryne ir buvusio medicinos tyrimų centro sostinės Žygimantų gatvėje pastatus.
Comment