Just saying what? Žmogus gali turėti tiek vietų ir auto kiek gali išlaikyti.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Žvėrynas - projektai ir statybų eiga
Collapse
X
-
Parašė R.D. Rodyti pranešimąKaip suprantu vyno rūsio nebus, tik 8 automobiliai po žeme. Varguolis
Comment
-
Parašė Gladiator Rodyti pranešimąJust saying what? Žmogus gali turėti tiek vietų ir auto kiek gali išlaikyti.
Comment
-
Parašė evvt Rodyti pranešimą
O daugiabučiuose ir ofisuose šitokios išplėstos teisės kaip suprantu jau nebėr. Nes nu gi suprantat dideli kamščiai dėl to tada užterštumas, ekologija, atšilimas globalinis ir tt ir pan.
Comment
-
Parašė vėkas Rodyti pranešimą
Kodėl jūs tikitės, kad prastos kokybės fotografija "gerai žiūrėsis"?
Comment
-
Parašė Gladiator Rodyti pranešimąJust saying what? Žmogus gali turėti tiek vietų ir auto kiek gali išlaikyti.
Comment
-
Parašė mr_miegas Rodyti pranešimąArba vienbutis taps daugiabuciu, kad yra nutike ne karta. Inspekcija paziures neatitikimus, nustatys kad jie yra neeminiai ir good to go: pardavimas butu arba nuoma.
Šiaip turbūt metalo vergas. Automobilius labiau myli, nei žmoną. O ir namo architektūra ne mano skonio. Maskvos projektus primena.
Comment
-
Parašė Mindzius-LT Rodyti pranešimą
Tamsta siūlau nuvažiuoti ir pažiūrėti gyvai Dažnai ten dviračių pravažiuoju - mano (ne)prastos kokybės akys mato tą patį, ką ir nuotraukose - parinkta spalva labai netinka.
Comment
-
Nesuprantu, kodėl naujo pastato plytos tokios šviesos geltonos spalvos. Kaip ir Jasinskio namai. Asmeniškai man žiūrisi labai prastai.
Comment
Comment