Parašė Milwaukee
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Žvėrynas - projektai ir statybų eiga
Collapse
X
-
Parašė LBP Rodyti pranešimąSėlių g. 48 rezultatai
http://www.architektusajunga.lt/konk...so-rezultatai/
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimą
Labai prastas projektas laimėjo, antra ir trečia vieta geresnės. Dabar turėsim kažkokį šiltnamį.
Tikiuosi imsis antrą daryt.Paskutinis taisė Creatium; 2018.03.05, 09:33.
Comment
-
Parašė Creatium Rodyti pranešimą
Na, nebūtinai. Juk neprivaloma laimėtoją darbą įgyvendint
Tikiuosi imsis antrą daryt.
Abejoju, ar su E. Neniškiu nesutarsN N N
Comment
-
Parašė LBP Rodyti pranešimą
Šiuo atveju tolimesnė eiga aiški - konkurso sąlygose įrašyta aiškiai ir nedviprasmiškai, kad derybos pradedamos su 1 vietos laimėtojais. TIk nesutarus su nugalėtojais galima pereiti prie derybų su 2,3,4 ... vietų laimėtojais.
Abejoju, ar su E. Neniškiu nesutars
Kas būtų tikrai įdomu, tai ar ir kaip komisijoje balsavo užsakovas.
Parašė dr.pienas Rodyti pranešimąAtrodo energetiškai efektyvus
Comment
-
Parašė Creatium Rodyti pranešimą
Gal. Šiaip derybose norint galima sugalvot visko (ypač jei jos yra dvišalės, be sąjungos). Kad ir sumokėt papildomai už tai, kad nestatyt. Arba iškelt kokią nors didesnę efektyvumo / įgyvendinimo kainos sąlygą.
Kas būtų tikrai įdomu, tai ar ir kaip komisijoje balsavo užsakovas.
Vasarą visai neįkaisN N N
- 3 patinka
Comment
-
Projektas Žvėryne įgauna formą – skelbiamas architektūros konkurso laimėtojas
Skaityti daugiau: https://www.madeinvilnius.lt/verslas...so-laimetojas/
Comment
-
Parašė sv-x-as Rodyti pranešimąIdomu kaip vasara atvesins ta siltnami? Techniskai neisivaizduoju, kaip tai imanoma.
Comment
-
O man ištiesų šitas darbas visai patinka. Nesiimu vertinti ar jis geriausias iš visų, bet bent jau man jis patrauklesnis už antrą ir trečią vietas, kokių man rodos labai nemažai jau Vilniuje prištampuota. Šitas projektas unikalus, atrodo toks permatomas, o kadangi permatomas, tai tikriausiai gerai matysis ir dirbantys jame žmonės, kas mano supratimu yra labai įdomus ir unikalus sprendimas. Atviroje erdvėje dirbantys žmonės, gerai matomi iš gatvės, tai vietai suteiks gyvybės. Šlaitinis stiklinis stogas taip pat vienetinis atvėjis. O iš šito kampo pastatas išvis pasakiškai atrodo:
- 1 patinka
Comment
-
Man patinka pirmas variantas, tik jis turetu buti statomas kitoje vietoje. Cia tikrai idealiai isipaiso 2 vietos laimetojo projektas ir "duodu ranka atkirst" kad realybeje 1vieta atrodys baisiau nei vizualizacijose, kai langai bus uzdengti ivairiais roletais, nes sauleta diena zmones tiesiog negales isbuti siltnamio viduj bei kompu ekranu nematys.
Comment
-
Parašė SoulMulticast Rodyti pranešimąMan patinka pirmas variantas, tik jis turetu buti statomas kitoje vietoje. Cia tikrai idealiai isipaiso 2 vietos laimetojo projektas ir "duodu ranka atkirst" kad realybeje 1vieta atrodys baisiau nei vizualizacijose, kai langai bus uzdengti ivairiais roletais, nes sauleta diena zmones tiesiog negales isbuti siltnamio viduj bei kompu ekranu nematys.
Atsiversk praeitą puslapį, įdėta schema klimato pastato viduje kontrolės, roletai bus ne įvairūs, o suprojektuoti iš anksto + jeigu stato pagal BREAAM ir pan. standartus, tai gal jau pasiims stiklą, tokį, kokio reikia, sulaikantį saulės šilumą, kaip pvz:
http://www.interjeras.lt/naujiena/nu...cialus-stiklas
(čia ir tai 4 metų senumo, turbūt dar efektyvesnių sprendimų jau yra sukurta).
Paskutinis taisė Eikantas X; 2018.03.06, 07:13.
Comment
-
Parašė Carpenter Rodyti pranešimąStudentas
Comment
Comment