Žvėryno simfonija
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Žvėrynas - projektai ir statybų eiga
Collapse
X
-
Ekspertai pritarė naujo verslo kvartalo projektui Žvėryne
Skaityti daugiau: http://www.ivilnius.lt/naujienos/sta...69643d33333738
Comment
-
Parašė nomad Rodyti pranešimąGerai šitoks pastatas atrodys tik tada, jei išorinė apdaila bus iš akmens ar didelių plytelių, o ne iš pigių medžiagų. Vis dar bijau, kad gali būti nusipiginta.
Comment
-
Žvėryno namai. 2 etapas pabaigtas, tvora paslinkta tolyn. Pradėjo jau 3-ąjį etapą - jį pabaigus bus užstatyti namai palei Stumbrų g. ir statybos persikels tolėliau nuo gatvės.
Įėjimai į kvartalą šiuo metu yra 3. Vaizdas pro 1-ojo etapo įėjimą.
2 etapo (žymimas kaip 4 ir 5) daugiabučiai. Visų 5 daugiabučių klinkerio plytelių spalva skiriasi.
2 etapo (žymimas kaip 3) daugiabutis.
1 etapo (žymimi kaip 1 ir 2) daugiabučiai.
Vaikų žaidimo aikštelė statybų fone.
Fontanas paruoštas kitam sezonui.
Vaizdas nuo fontano į baigtus daugiabučius.
3 etapo (tikėtina žymimi 6 ir 7) statomi daugiabučiai.
3 etapo (tikėtina žymimas 8) statomas daugiabutis.
Visai įdomiai atrodo tie vingiuojantys takeliai, bet nepasakyčiau, kad labai praktiška kai kuriais atvejais. Šaligatvių susikirtimo stačiu kampu nebuvimas visai neblogai atrodo, tačiau bevaikštant aptikau ir minėtą, statų susikirtimą. Jau statybininkai žolės kraštą nuvaikščiojo, gyventojai nuo jų irgi neatsiliks.
Taip pat sutvarkyta ir garažo siena, kurie, iš kvartalo vidaus vaizdo negadina, net sakyčiau užstoja gatvės triukšmą.
Kvartalo dalis nuo Stumbrų gatvės pusės. Iš tiesų, galvojau atrodys prasčiau, tačiau pasirodė visai neblogai. Aišku, galima ginčytis ar tokiems daugiabučiams tai yra tinkama vieta, bet bendrai paėmus, kvartalas atrodo išties neblogai.
Comment
-
Parduodamas sklypas Paribio gatvėje su priešprojektiniais planais
http://www.newsec.lt/real_estate/par...niais-planais/
Comment
-
Uždegta žalia šviesa naujų verslo namų „Narbuto 5“ statyboms Vilniuje
Skaityti daugiau: http://www.ivilnius.lt/naujienos/sta...69643d33343631
Comment
-
Parašė Eidvis Rodyti pranešimąPatinka jie man. Architektūra gera, vieta dar geresnė. Dar vienas didelis + į NMC formavimą.
Man asmeniskai panasiau i 90-tuju makalyne, ar i koki renovuota ir isplesta pastata. Chaotiskos nereikalingos vertikales, pirmam aukste vienur vestibiulis, kitur - kysancios paparkuotos masinos, ant virsaus prilipdytas vienas aukstas vienoks, kitas-kitoks.Paskutinis taisė B.S.; 2015.10.27, 04:24.
Comment
-
Na, nesakyčiau, jog atrodo blogai. Atrodo tikrai gerai, nors ir ne aukščiausia architektūros kokybė. Jeigu medžiagas parinks kokybiškai atrodančias, tai gali gautis pakankamai solidžiai atrodantis pastatas. Be abejo norisi mažiau detalių ir daugiau stiklo, bet lyginant su tuo, ką jie anksčiau ten siūlė įkišti, tai šis variantas puikus.
Comment
-
Quadrumas, K29 ir Green Hall mano nuomone yra puikios architektūros topiniai projektai, o šitą aš priskirčiau žemesnei klasei, kaip Premium ar Trapeciją ir lyginant su jais, jisai visai neblogai atrodo. O lyginant su visokiais Žalgirio g. Hanerio ar Ozo parko naujais ofisų pastatai - tai pastarasis visa galva aukščiau. Narbuto 5 nėra stebuklas, tačiau bent jau mano kriterijų skalėje jisai pereina į teigiamą pusę
Comment
-
Parašė B.S. Rodyti pranešimąGera architektura? Skonio reikalas...
Man asmeniskai panasiau i 90-tuju makalyne, ar i koki renovuota ir isplesta pastata. Chaotiskos nereikalingos vertikales, pirmam aukste vienur vestibiulis, kitur - kysancios paparkuotos masinos, ant virsaus prilipdytas vienas aukstas vienoks, kitas-kitoks.Paskutinis taisė Ginthus; 2015.10.27, 11:16.
Comment
-
Parašė ultra laverdi Rodyti pranešimąParduodamas sklypas Paribio gatvėje su priešprojektiniais planais
http://www.newsec.lt/real_estate/par...niais-planais/
Comment
-
Parašė saudze Rodyti pranešimąŽinau visa istorija, senai ten norėjo statyti tik vietiniai sukilo tame tarpe ir aš. Prižadėta naujo namo gyventojams mokyklų, darželių kur ir taip vietų nebėra nuo senų laikų. Na čia pastovi praktika taip visur yra. Tiesiog dar viena žalia zona iškertam ir statom vėl dežute o kur vaikai mokinsis ir mažiai darželius lankys taip po...
Comment
Comment