Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Gamyklų konversija Paplaujoje (Architektūros parkas)
Collapse
X
-
Parašė Creatium Rodyti pranešimąVa kodėl (žalia juosta - sklypo riba):
Comment
-
Parašė Creatium Rodyti pranešimąVa kodėl (žalia juosta - sklypo riba):
- 5 patinka
Comment
-
Parašė ttttt Rodyti pranešimą
Ir todėl VMS su savo pasakoriais kaip Pakalnis, kuris atseit jau kelis metus kovoja prieš tokius parkingus ir pasakoja, kad Vilniuj jų nebus, leidžia statyt tokius parkingus už vystytojų sklypo ribų? Ir tai jau ne pirmas kartas, grynai analogiška situacija yra prie Teltonikos Saltoniškėse.
Comment
-
Parašė mr_miegas Rodyti pranešimą
gal siek tiek ne i tema, bet niekas nebande rasyt i VMS (kai buvo projektiniai Teltonikos), kad iveiklintu ta parkinga?
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimą
Tai, kad nelieka to parkingo:
- 1 patinka
Comment
-
Parašė ttttt Rodyti pranešimą
Teisingai, nepažiūrėjau į naują planą. Dabar parkingas bus vietoje planuotos promenados/pėsčiųjų alėjos kvartalo centre:
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Horn Rodyti pranešimą
Man rodos šiek tiek sumaišei projektus, nes čia visad buvo planuojama PC dėžutė be jokių pėsčiųjų alėjų. Pėsčiųjų alėja per vidurį bus šalia Lords'ų projekte. Tai ten neabejoju parkingas tarp sklypo ir Drujos g. dar liks. Bet ten reik kompleksinio sprendimo ir su pačia gatve. Neteko girdėti, jog būtų kas svarsatoma.
Šiaip panašu, kad kvartalas primins užmiesčio ofisų parką iš visų pusių apsuptą parkingais, kaip mėgsta Amerikoje.
- 2 patinka
Comment
-
Gal kam bus įdomu: https://stampsy.com/user/47582/latest/102309
O gal bus įdomiau po 10-ties metų..
- 9 patinka
Comment
-
Parašė kogelmogel Rodyti pranešimą2021-08-20 Vilnelės skverai
Premija už senamiesčio pašonės apstatymą kombiblokų masyvais.
- 1 patinka
Comment
-
Šiaip atrodo labai gražiai, ypač dėl kokybiškos dangos pasirinkimo, o ne klasikinių šimašinių trinkelių, kurios byra dar nepabaigus darbų, bet tuos beprasmius suoliukus be atramų reikia drausti pagal įstatymą (nemokama idėja Lukui Savickui, galės užsiimt po įstatymo apie vandenį restorane). Jau kiek kartų ir aš pats, ir kiti rašė pastabas darant naują viešą erdvę, kad pastatytų normalius patogius suoliukus, ir savivaldybė sutikdavo su pastabom, keistavo suoliukus į normalius, o paskui po mėnesio kitam projekte vėl statė suoliukus be atramų. Tas "Vilniaus Planas" yra kažkoks nepakaltinamų būrelis, jeigu nori, kad būtų padaryta normaliai, kažkas turi nuolat prižiūrėt ir tikrint ką šita šaraškino kontora vėl pripaišė...
- 7 patinka
Comment
-
Parašė manometras Rodyti pranešimąVienur (kaip kad vaikų aikštelėje) prikišta suoliukų (be atramų), kitur — nė vieno kam nors prireikus prisėsti.
- 2 patinka
Comment
-
Parašė Kitas Rodyti pranešimą
Aš vis gi išdrįsiu parodyti neišprusimą ir pasiteirausiu, kodėl visi suoliukai parkuose privalo būti su atramomis? Mano nuomone, su atramomis suoliukai iškarto bus nutrypti jaunimėlio, kurie susės ant atramų ir kojas sudės ant sėdimosios dalies. Juo labiau, kad prisėdęs ant suoliuko dažniausiai neišsidrėbi kaip ant sofos.
Comment
Comment