Parašė Zygis
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Gamyklų konversija Paplaujoje (Architektūros parkas)
Collapse
X
-
Parašė Zygis Rodyti pranešimą
Ir ka tu toj Rotusej veiksi? Kasdien ten eini? CBD - NMC. Ten zmones vaziuoja kasdien darbo reikalais. Be rotuses lengvai ir menesi galiu isgyvent, o ir vaziuosi ne kamsciu metu paprastai. Dar gal palyginkim atstuma iki Ausros vartu, kuris aktualus tik ten valkataujantiem narkomanam centus renkantiem.Paskutinis taisė tomcat; 2020.12.16, 14:51.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Zygis Rodyti pranešimąSvaigalai esat. Vertybe yra gyvent kur kamsciai mazesni ir nereik piko metu valanda juose stoveti. O po darbo ar savaitgali jokio skirtumo ar is Zirmunu ar is Snipiskiu ar is Markuciu i teatra/rotuse vaziuot kai kamsciu nebera.
Comment
-
Is esmes man Markuciai patinka kaip rajonas. Visai svarstyciau cia buto pirkima. Tiesa, yra ir siokiu tokiu minusu, kuriuos minejau ir man svarbus. Na ir kainos mano nuomone uzkilo neadekvaciai per kazkur metus - bet cia turbut visur taip, kur ne getas. Kiek ziuriu aruodo skelbimus, nekyla kainos tik S Neries ant siukslyno statytiems namams.
Comment
-
Parašė Zygis Rodyti pranešimąSvaigalai esat. Vertybe yra gyvent kur kamsciai mazesni ir nereik piko metu valanda juose stoveti. O po darbo ar savaitgali jokio skirtumo ar is Zirmunu ar is Snipiskiu ar is Markuciu i teatra/rotuse vaziuot kai kamsciu nebera.
Norint kasdien vairuoti ir rūpinantis kamščiais geriausia vietą gyventi išvis yra namas Kalnėnuose.Post in English - fight censorship!
Comment
-
Parašė Zygis Rodyti pranešimąIs esmes man Markuciai patinka kaip rajonas. Visai svarstyciau cia buto pirkima. Tiesa, yra ir siokiu tokiu minusu, kuriuos minejau ir man svarbus. Na ir kainos mano nuomone uzkilo neadekvaciai per kazkur metus - bet cia turbut visur taip, kur ne getas. Kiek ziuriu aruodo skelbimus, nekyla kainos tik S Neries ant siukslyno statytiems namams.
Tiesa sakant, tos kainos pakilo neproporcingai visur, net toj pačioj Pilaitėj, nors kažkur mačiau grafiką, kad būsto vertė krenta, bet tada nepaaiškina man fakto, kaip kv. m. kaina Pilaitėj, kai prieš metus buvo kažkas apie 1100-1200, pasidarė iš niekur nieko 1500-1600, nors Pilaitė irgi "getas". Apie kitus rajonus net nekalbu, šnipiškės irgi, Markučiai,Paupys ir t.t. visur matosi nemažas kainų šuolis.
Parašė index Rodyti pranešimą
Toli gražu ne visiems. Man kamščiai visiškai neaktualūs, nes aš tiesiog nevairuoju kasdien. Iš Šnipiškių į ofisą važiuodavau dviračiu arba nuridavau, tą patį daryčiau jei gyvenčiau Markučiuose. Ir visiškai neįdomu ar yra kamštis ar ne kai jį aplenki šaligatviu ar dviračių taku.
Norint kasdien vairuoti ir rūpinantis kamščiais geriausia vietą gyventi išvis yra namas Kalnėnuose.
Čia kaip kam, man asmeniškai Kalnėnai yra labiausiai nepatinkanti vieta, kiek esu ten buvęs, nei karto nepagalvojau, kad norėčiau čia gyvent. Jau geriau stovėt kamščiuose, negu gyvent Kalnėnuose, bet čia kiek žmonių tiek nuomonių.Paskutinis taisė tomcat; 2020.12.16, 15:10.
Comment
-
Ir ka tu toj Rotusej veiksi? Kasdien ten eini? CBD - NMC. Ten zmones vaziuoja kasdien darbo reikalais. Be rotuses lengvai ir menesi galiu isgyvent, o ir vaziuosi ne kamsciu metu paprastai. Dar gal palyginkim atstuma iki Ausros vartu, kuris aktualus tik ten valkataujantiem narkomanam centus renkantiem.
Dirbant NMC, jei po darbo sėdi į auto, su kamčiais susidursi visur, nesvarbu į kurią pusę suksi. Norint jų visai išvengti, reikėtų kad ofiso durys būtų šalia buto durų. Markučių ir Rotušės lokacija čia ne prie ko. Važiuodamas iš NMC su auto, į kamštį sėsi vos tik išsukęs iš parkingo.
Dėl Rotušės, Aušros vartų svarbumo manau čia neverta diskutuoti. Kiekvienam pagal save.
Comment
-
Parašė tomcat Rodyti pranešimąČia kaip kam, man asmeniškai Kalnėnai yra labiausiai nepatinkanti vieta, kiek esu ten buvęs, nei karto nepagalvojau, kad norėčiau čia gyvent. Jau geriau stovėt kamščiuose, negu gyvent Kalnėnuose, bet čia kiek žmonių tiek nuomonių.Post in English - fight censorship!
Comment
-
Parašė MarkWood Rodyti pranešimą
NMC, viskas aišku, Bet kas yra CBD- iki šiol nelabai. Gal galima pažodžiui? Central B_____District ?
Dirbant NMC, jei po darbo sėdi į auto, su kamčiais susidursi visur, nesvarbu į kurią pusę suksi. Norint jų visai išvengti, reikėtų kad ofiso durys būtų šalia buto durų. Markučių ir Rotušės lokacija čia ne prie ko. Važiuodamas iš NMC su auto, į kamštį sėsi vos tik išsukęs iš parkingo.
Dėl Rotušės, Aušros vartų svarbumo manau čia neverta diskutuoti. Kiekvienam pagal save.
Comment
-
Central business district.
Na jo. Iki Biznis Distrikt nuo Markučių - labai toli.. Be Praivat jeto- nikaip.
Comment
-
Kalnėnai čia buvo kaip apibendrinimas visam Pavilniui. Simpatiškiausias ten gal būtų žemasis Pavilnys, jei tik gatves išasfaltuotų. Čia jei automobilių entuziastams.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimą
Šiaip 99% su auto važinėjančių žmonių tą daro iš reikalo, o ne entuziazmo.
Toli gražu ne visada tai yra racionalus pasirinkimas.Post in English - fight censorship!
- 5 patinka
Comment
-
Daugybė automobiliu važiuoja, nes "neįsivaizduoja kaip kitaip" ar tai atrodo "patogiau". Va net Zygis praeitame puslapyje rašo, kad net kilometro kelionei rinktųsi automobilį.
Toli gražu ne visada tai yra racionalus pasirinkimas.
Comment
-
Ačiū!
Na jo. Iki Biznis Distrikt nuo Markučių - labai toli.. Be Praivat jeto- nikaip.
ir kodel tai neracionalus pasirinkimas? Atvaziuoju siltai, nereikia tempti daiktu, uztrunku 5 minutem trumpiau, parkingus turiu tiek darbe, tiek namie. Uztenka pasivaiksciojimu ir su suniu.Paskutinis taisė Zygis; 2020.12.16, 21:16.
- 4 patinka
Comment
-
Tai jeigu viskas čiki su auto (ir greičiau, ir patogiau), tai kaip suprantu ir kamščiai nekliūva.
Ar kažkurioje specifinėje Vilniaus vietoje jų nėra piko metu, važiuojant iš NMC ?
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimą
Bet jei važiuoji su auto dėl patogumo nesi automatiškai kažkoks auto entuziastas. Entuziastai yra tie, kurie gali krūva km prasukti be jokio tikslo ir visi pomėgiai susiję su auto.Post in English - fight censorship!
Comment
-
Dviračiu, pro Paupį ir Maironio gatvę. Kokios 15 minučių iki Katedros aikštės ir 20 iki Baltojo tilto.
Parašė julius Rodyti pranešimąNepatinka minti per lietų? Vaikščiok pėsčiomis - sutaupysi ant sporto salės.
- 2 patinka
Comment
Comment