Parašė ttttt
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Žalgirio gatvės biurų projektai
Collapse
X
-
Parašė Zygis Rodyti pranešimąEilinį sykį nusipiginta ir vietoj gražaus pastatyta š***. Tie balti plastikiniai langų rėmai aplamai kažkas nesuvokiamo.
Paskutinis taisė Kristupas0220; 2021.12.14, 00:28.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Zygis Rodyti pranešimąInrealas ir Zalgirio g. state verslo centra - is graziu vizualizaciju gavos kazkoks skarda apkaltas pastatas, kuri tik naktinis apsvietimas gelbeja.
O čia kaip gavosi realybėj:
Man atrodo kad gan panašiai gavosi kaip ir vizualizacijose. Kita vertus aišku norėjosi kažko geresnio bet tarkim yit ofisų projektai šalia yra prastesni. Žalgirio g. bendrai tai išvis nuvilianti.
Šiuo atveju kad ir tie prasčiausi [Krokuvos 24-26] konkursiniai variantai man atrodo visai ok, nebent po konkurso juos suprastins ar išvis bus dar kitas konkursas kuriame kažką blogesnio išrinks. O dėl realizacijų matysim, visko gali būti.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Romas Rodyti pranešimąĮdėjau palyginimui senas šios vietos nuotraukas, nes, atrodo, kažkas juda su "Domus galerijos" / "Domus centro "pastatu.
- 1 patinka
Comment
-
Projektas atrodo tikrai neblogai, bet kaip ir jau buvo pasakyta, viskas priklausys nuo fasado. Jeigu bus kaip vizualizacijose - bus vienas geriausių projektų Šnipiškėse ir by far geriausias ir Likmenų ir Žalgirio gatvėse. Jeigu bus dažytas betonas ar tinkas - bus šūdas.
Dar žinant Vilniaus aklinų sienų fetišo lobistus, norėtųsi pamatyt projektą iš visų pusių, nes kažkaip įtartinai nėra vizualizacijų iš svarbiausio taško...
- 2 patinka
Comment
-
Man kiek gal kliūna pastato skalė: su tokiu pločiu norėtųsi, kad jis būtų vienu aukštu žemesnis, o idealiu atveju, ir padalintas vizualiai (vertikaliai) į dvi dalis. Bet čia (Vilniaus kontekste) yra mažos detalės, visa kita atrodo gerai. Pastatas atrodo kaip solidus miesto centro filleris (ko Vilniuje labai trūksta), tikėkimės nenusipigins.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Horn Rodyti pranešimąMan tai įdomiau ar ištikro paliks tokias vitrinas be jokių dalinimų. Nes gana jau stori stiklai turėtų būti (eur) ir mūsų tautiečių fetišas atsidarantiems langams.
Comment
-
Apie Ž114 geriau rašyti šioje temoje
Parašė Creatium Rodyti pranešimąŽalgirio g. 114 juda, statys:
- 1 patinka
Comment
-
Va man kažkaip ir nesueina kai kurių verslininkų mąstymo vingiai. Šalia šio 6 aukštų verslo centro planuojama... 2 aukštų kebabinė. Atrodo nu taigi parduok tu tą savo kebabinės sklypą ir iš karto užsirezervuok naujame verslo centre patalpas pirmame aukšte. Ir dar pinigų liks kebabinei Mažeikiuose.
- 24 patinka
Comment
-
Parašė Creatium Rodyti pranešimąVa man kažkaip ir nesueina kai kurių verslininkų mąstymo vingiai. Šalia šio 6 aukštų verslo centro planuojama... 2 aukštų kebabinė. Atrodo nu taigi parduok tu tą savo kebabinės sklypą ir iš karto užsirezervuok naujame verslo centre patalpas pirmame aukšte. Ir dar pinigų liks kebabinei Mažeikiuose.
- 4 patinka
Comment
-
Tikra tiesa - tokią plovyklą galima būtų įrengti prie kebabinės ir Lidlo parkingo.
Ten galėtų netgi susiformuoti jauki miestiečių laisvalaikio erdvė - nusiplauni mašinytę, kebabą suvalgai, prekybos centre apsiprekini iki 20 val., ir toliau prie kebabinės stovi.Paskutinis taisė Tomizmas; 2023.05.25, 07:33.Snowflakes will attack U <3
Comment
Comment