...manau kai viskas susistatys atrodys corect. Apie buvusi vaizda nera ka apskritai gero pasakyt. Nebent tai, kad geltona autoserviso skarda horizonte yra auksciausias architekturos sedevras)
Tai kaip tik verslo centras stovės prie Geležinio Vilko g. ir bus savotiška triukšmą slopinanti siena.
Tie du medžiai užstos? Ofisas tik pusę namo apims, kiek matau.
O koks vasarą oras bus, pro atvirą langą? Gaivios išmetamosios dujos? Geležinio vilko gatvė tai ne šiaip gatvė, tai yra intensyvi automobilių ir sunkvežimių arterija.
Dar pati Jasinskio gatvė srauni.
Tie du medžiai užstos? Ofisas tik pusę namo apims, kiek matau.
O koks vasarą oras bus, pro atvirą langą? Gaivios išmetamosios dujos? Geležinio vilko gatvė tai ne šiaip gatvė, tai yra intensyvi automobilių ir sunkvežimių arterija.
Užtenka pasižiūrėti į projektą ir nereiks beprasmiškai piktintis dalykais, kurie neegzistuoja.
Net jei ir triukšmo linijas pieštum stačiom linijom, kai realiai yra daug prasčiau, bus daugiau nei pusė pastato triukšmo sraute.
Aš nesuprantu, kodėl tu visada advokatauji? Manai, kad ten negalėjo tas pats ofisas būti tik didesnis?
Vystytojas tikisi parduoti dalį būtų spekuliantams ir dalį mėgstantiems tokias vietas, nes tai tipo madinga.
Tai, kad kabinėjatės prie tokių dalykų... biurai neuždengs pastato 3 metrų dalies... vajetau! Visas pasaulis žlugs dabar, vartotojai bus apgauti, pinigai pavogti ir šiaip ten mirs visi nuo triukšmo ir dulkių. Turbūt biurais reikėjo apstatyt tą daugiabutį iš visų pusių, visiškai izoliuoti - tada būtų gerai?
Biurai užstos didžiąją dalį daugiabučio. Kur neužstos biurai, ten užstos Jasinskio tiltas, nes jis tarsi uždengia dalį GV. Kur to nepadarys tiltas, ten tą padarysi kitoje gatvės pusėje esanti mokykla. Galų gale, pati GV yra gerokai įžeminta, t.y. net nepalyginsi su tuo, ką daro vakariniame aplinkkelyje.
tai, kad neuzdengti tie trys metrai, manau tikslingai suprojektuota, tam kad vaziuojant Liubarto tiltu matytusi kazkoki pastatu perspektyva, o ne viena staciakampe ofisu dezutes forma. Jei pas vystytoja stipriai butu nagai uzlenkti i save jis kaip tik viska butu pritempes prie tratuaru ir laimejes dar kelis eurus nuo tu kvadaratu.
Taip, šito daugiabučio gyventojai neturės paties švariausio oro ir ramiausios aplinkos, bet ne visiems jos ir reikia. Ypač tiems, kas renkasi gyventi centre (tokiu atveju ta nerami aplinka iš esmės yra žmogaus pasirinkimas ).
O tokių daugiabučių jau dabar stovi daug. Namų šalia Seimo viešbučio langai išvis žiūri tiesiai į Geležinio vilko gatvę pvz.
Taip, šito daugiabučio gyventojai neturės paties švariausio oro ir ramiausios aplinkos, bet ne visiems jos ir reikia. Ypač tiems, kas renkasi gyventi centre (tokiu atveju ta nerami aplinka iš esmės yra žmogaus pasirinkimas ).
Ir būtinai mėgstantiems centrą reikia apsigyventi prie autostrados?
Viešbutis tinkamas pavyzdys? Ir dar su pajuodusiais langais?
Aš ne apie viešbutį, o apie stalininius daugiabučius Gedimino prospekte su vaizdu į tunelį. Į tų pačių namų su vaizdu į Geležinio vilko gatvę kompaniją dar tiktų ir Vilniaus vartų daugiabutis.
jei man ta vieta nepatinka - as ten ir neperku buto, kokios bedos. Bet ten dar kastuvo neismeige ir jau parduota apie 15-20% butu. Jei rupinies zmoniu sveikata, pradek rupintis nuo rukymo ir kitko. O per tuos 3m ar 3cm ciongo nebus zmonems per langus, taip kad gali ramiai miegot Net ir prie Ciurlionio gatves namu po tiltu ties viongioparkiu kamsciai vakarais nesiskirsto, tai ka dabar padarysi..
jei man ta vieta nepatinka - as ten ir neperku buto, kokios bedos. Bet ten dar kastuvo neismeige ir jau parduota apie 15-20% butu. Jei rupinies zmoniu sveikata, pradek rupintis nuo rukymo ir kitko. O per tuos 3m ar 3cm ciongo nebus zmonems per langus, taip kad gali ramiai miegot Net ir prie Ciurlionio gatves namu po tiltu ties viongioparkiu kamsciai vakarais nesiskirsto, tai ka dabar padarysi..
Juokingiausia, kad čia ginčyjatės ar užstos ar neužstos kažką ofisas, kai realiai dar net neaišku ar jis išvis kada stovės. Dabar statomas tik daugiabutis, apie ofisą kolkas kalbų dar nėra.
Aš bandau įvertinti parduodamą prekę ir tiek
Tie butai skirti pasiturintiems, dažniausiai turintiems aukštesnį komforto lygį.
Comment