Bet turetu uztrukti statybos...Jei aisku dar statys vilniuje.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Pasaulio prekybos centras Vilniuje
Collapse
X
-
Parašė DJJustas Rodyti pranešimąNa nera cia nieko jau labai ispudingo...Nepasakysi kad cia kokia stebukla lietuvoje pastatytu.
Comment
-
Parašė DJJustas Rodyti pranešimąNa nera cia nieko jau labai ispudingo...Nepasakysi kad cia kokia stebukla lietuvoje pastatytu.
Comment
-
Parašė pauliaK Rodyti pranešimąNa jeigu didžiausios pasaulyje prekybos organizacijos, didžiausias filialas visoje Europoje, kuris žadama, kad bus išskirtinės architektūros ir koncepsijos yra nieko įspūdingo, tai kas tada įspūdinga?
Comment
-
Parašė pablonis Rodyti pranešimąMegos akvariumas"I just want you to know that, when we talk about war, we're really talking about peace." —Washington, D.C. June 18, 2002
- George W. Bush President of the USA
Comment
-
Nenoriu nei prikarksėti, nei pasirodyt pesimistu, nei Jūsų viltis žlugdyt, bet man visa tai kvepia utopija, arba "Vyroku 2".. Daug ispūdingų skaičiukų, bet kiek realu, tai labai diskutuotina. Ypač kalbant laiko prasme. Ypač diskutuotini momentai jau dabar - biurai, prekybcentris ir viešbutis - sunku bus juos rentabiliais rinkoje padaryti.Jūsų,
Analitikas PlėtRa™
Komentaro autorius neatsako už nieką išskyrus save - galvokit savo galva, jis nėra Jūsų dvasinis gyvenimo vadovas.
Comment
-
Parašė Analitikas PlėtRa Rodyti pranešimąNenoriu nei prikarksėti, nei pasirodyt pesimistu, nei Jūsų viltis žlugdyt, bet man visa tai kvepia utopija
Comment
-
Parašė Analitikas PlėtRa Rodyti pranešimąNenoriu nei prikarksėti, nei pasirodyt pesimistu, nei Jūsų viltis žlugdyt, bet man visa tai kvepia utopija, arba "Vyroku 2".. Daug ispūdingų skaičiukų, bet kiek realu, tai labai diskutuotina. Ypač kalbant laiko prasme. Ypač diskutuotini momentai jau dabar - biurai, prekybcentris ir viešbutis - sunku bus juos rentabiliais rinkoje padaryti.
Comment
-
Na tai va nebent, po 12 metų ir nebeatrodys tai utopija ir bus realu. Mega buvo pirmas didelis prekybcentris vidurio Lietuvoje. O Vilniuje viešbučių ir PC artimiausiais metais bus sočiai ir taip, o ir biurų pastaruoju metu bus statoma daug. 200 tūkst., tai yra apie šeštadalis vidutiniškai per metus pastatomo negyvenamų pastatų ploto visoje šalyje - tai yra žiauriai daug ploto.Jūsų,
Analitikas PlėtRa™
Komentaro autorius neatsako už nieką išskyrus save - galvokit savo galva, jis nėra Jūsų dvasinis gyvenimo vadovas.
Comment
-
Tikrai ploto pakankamai daug, bet man neatrodo taip jau viskas utopiškai. Juk čia multifunkcinis kompleksas. 40 000 m2 biurų - utopija? Pvz. Registrų centro kompleksas - 30 000 m2, Verdispar biurų kompleksas - 36 000 m2. Šiais metais Vilniuje pastatys 80 000-90 000 m2, o kitais virš 100 000 m2 biurų ploto. 300 vietų viešbutis? Tikrai neatrodo kaip utopija, ypač 2010 metais. 40 000 m2 kino/konferencijų centras (jei pastatys anksčiau už Reval hotel Lietuva - jokia utopija). Ir viskas, toliau smulkmės, kurių turbūt niekas nedrįs vadinti utopiškomis: 10 000 m2 prekybos, 35 000 m2 apartamentų 5000 m2 sveikatingumo ir pan. ploto.
Comment
-
Parašė spirit Rodyti pranešimą@Quack: Man keistai atrodo, kad kaikurie sako, jog 200tūkst. yra žvėriškai daug. Taip, tai yra labai daug, bet kur parašyta kad tai bus vienas pastatas? Jų bus gal bent kokių 10 ir nieko keisto tuose skaičiuose nematau
Comment
-
Parašė alexas Rodyti pranešimąkad tik gera vieta rastu ir kad kuo aukstesnis butu!!!
Comment
-
jo kad butu geras aukstis kaip kad sank peterburge kur gazpromas nori statyti dangoraiziuka trigubai aukstesni uz musu europa! taip kad galetu ir pas mus gera auksti pavaryti kad matytusi jau is toli i vilniu bevaziuojant kad jaustusi kad cia ne kaimas koks!!idomu kur vis delto statys! galetu kur nors ant kalno nu ant tauro kalno tai vietos ten jam nepakaktu!Paskutinis taisė alexas; 2007.06.04, 16:52.
Comment
-
Aš manau, kad geriausia vieta WTC būtu NMC arba kvartale prie Spaudos rūmų daugiau aš neįsivaizduoju, kad galima būtu kur nors kišti tokio didžio kompleksą. Beje manau, kad jie norės bent pagrindinį pastatą statyti aukšta. Bet faktas kaip blynas, kad šios įdėjos reiks atsisakyti, nes, kad ir statant kompleksą kur nors Ukmergėje vistiek atsiras rėkiančiu, kad jisai užgožia Vilniaus senamiesčio panoramą
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
--------------------------------------------------
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
-
Parašė Ežiukas Rodyti pranešimąBet faktas kaip blynas, kad šios įdėjos reiks atsisakyti, nes, kad ir statant kompleksą kur nors Ukmergėje vistiek atsiras rėkiančiu, kad jisai užgožia Vilniaus senamiesčio panoramą
Comment
Comment