Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Gugenheimo ir Ermitažo muziejus

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Brudas proletaru!!

Comment

Eilinį kartą Kubilius vienas prieš visus.
      You might surprise yourself.

Miestai.net FB

Comment

Pakelkit rankas, kas eitumėt į muziejų, jeigu krizė rimčiau pasijustų? O dėl krizės sumažėjus turistų srautams... Nieko neatsitiks, jei palauks keletą metų.

Comment

Parašė Rodyti pranešimą
          Vėl gi, aš nesakau, kad šį projektą reikia įgyvendinti dėl to, kad svetimšalius jis masina. Bet šios akivaizdžios teigiamos jo pusės atmesti taip pat negalima, o aš tiesiog bandau jį vertinti visapusiškai.

'zydu meno' pasiziureti uzsienieciai vaziuos tiesiai i izraeli,o ne i lietuva.specialiai del jo niekas nevaziuotu ir dar abejoju ar uzsienietis atvaziaves cia kokiais kitais reikalais ,eitu i ta muzieju.

Comment

Pasak jo, Valdovų rūmų statybai sostinėje buvo nukreipta labai daug lėšų iš kultūros finansavimui numatytų lėšų.
            vieną jau turit, galės dabar visi Lietuva džiaugtis ir milijonai turistų plūsti grožėtis.

Comment

Parašė daktaras Rodyti pranešimą
              vieną jau turit, galės dabar visi Lietuva džiaugtis ir milijonai turistų plūsti grožėtis.
              Vėl nepilnavertiškumo kompleksai ir Kownowilenska karštinė?

Comment

normalus tas sprendimas. normalus ir paaiskinimas. o kaip seksis igyvendint, jau pamatysim.
                www.tomflagman.com

Comment

Parašė rat Rodyti pranešimą
                  Vėl nepilnavertiškumo kompleksai ir Kownowilenska karštinė?
                  nu kad ne, tiesiog realus padėties ir situacijos įvertinimas.

Comment

Parašė spirit Rodyti pranešimą
                    Eilinį kartą Kubilius vienas prieš visus.
                    Kas jau tie visi?Pripažinkime, yra populistiniais šūkiais pasirėmusi grupelė,nežinia kokių paskatų vedina ir tiek...o visuomenės nuomonė tikrai irgi nėra vienpusė šiuo klausimu.
                    Taip ,kad Kubilius, tikrai ne vienas ir tikrai ne prieš visus.Mano nuomone šiuo metu statyti muziejų būtų kvaila, jei išvis kada būtų protinga jį statyti tokioje šalyje ir tokiame mieste kaip Vilnius.

Comment

Mane visada žmonėse erzina bukumas. Būna ir didesnių krizių, įgyvendinto tokio projekto poveikis Vilniui (ir visai LT) būtų milžiniškas. Velnias, Kubilių kažkaip visada gerbiau ir mėgau, bet čia jis visai į pievas.
                      beg, borrow and steal

Comment

Kad projektas atneštų naudos Lietuvai aš neabejoju. Tačiau šiuo metu yra krizė ir reikia žiūrėti į realias galimybes. Gal geriau pabaikim statyti kitus objektus, kurie šiuo metu statomi, o apie šį muziejų bus galima pradėti galvoti po metų, kitų.

Comment

Parašė Budulis Rodyti pranešimą
                          Mane visada žmonėse erzina bukumas. Būna ir didesnių krizių, įgyvendinto tokio projekto poveikis Vilniui (ir visai LT) būtų milžiniškas. Velnias, Kubilių kažkaip visada gerbiau ir mėgau, bet čia jis visai į pievas.
                          Ar galėtum tą milžinišką poveikį visai Lietuvai ir Vilniui konkrečiai įvardinti?na be mistinių, beprotiškų, turistinių srautų ir pan?
                          Na aš manyčiau pirma reikėtų bendra kultūros lygį kelti,o ne dirbtinai, statant milžiniškų įplaukų reikalaujantį statinį.Juo labiau kad kiek teko skaityti,jau dabar Vilnius neišnaudoja savo kultūrinių erdvių taip kaip galėtų.
                          Lietuva ne Ispanija,niekas nevažiuos tūkstančių kilometrų vien dėl Gugenheimo ir Ermitažo muziejaus.Kultūriniu aspektu,nusileidžiame tiek Talinui ,tiek ir Rygai.
                          Taline menas klesti,kiekvienas net studento darbas yra eksponuojamas galerijose.Nes akademija skatina menininkus kurti ne sau.Talino menų muziejus gavo "The 2008 European Museum of the Year Award " bet ir ten didzioji dalis lankytojų vietiniai meno mylėtojai.

Comment

Kokia logika? Nedaryti nieko, teisintis sunkumais? Taip kiekvieną problemą galima"spręsti". Yra reali galimybė pasiūlyti kažką unikalaus regioniniu lygiu, bet panašu, kad viskas baigsis tarpusavio rietenom. Kubilius šneka, kad dėmesio daugiau reikia skirti miestam ir miesteliam - populizmas ir tiek.
                            Paskutinis taisė Budulis; 2008.11.25, 19:08.
                            beg, borrow and steal

Comment

Dar vienas mano supratimu svarbus dalykas,ar tie kurie čia kryžiumi gulasi dėl šio muziejaus, patys eitų į jį?Dauguma turbūt net i parodas kurios yra už dyką nenueina, ir nieko bendro su menu neturi.Kai mūsų bendruomenė pradės važinėti spacialiai pažiūrėti meno i kitas valstybes, tada sakykime kad tokio muziejaus poreikis yra įžvelgiamas.Kolkas kultūra merdi ir muziejai voratinkliais apaugę, tai kam mums Gugenheimas?

Comment

tai kad kaikurie, pirstais nerodysim, net Lietuva mato tik turbut kokia savaite per metus
                                www.tomflagman.com

Comment

Parašė FlagMan Rodyti pranešimą
                                  tai kad kaikurie, pirstais nerodysim, net Lietuva mato tik turbut kokia savaite per metus

Iš šono geriau matosi
                                  beg, borrow and steal

Comment

@Road: Gugenheimo nelyginčiau su Talino menų muziejum, visgi kitas kalibras. O "mūsų bendruomenė" važiuodama į turistines keliones (ne uždarbiauti) tą ir daro - lanko muziejus. Man irgi teko daug užsienio muziejų aplankyti, tačiau visi jie yra žymiai didesni ir įdomesni nei bet kuris Lietuvos muziejus. Valdovų rūmai, Gugenheimas gali šiek tiek pataisyti bendrą situaciją.

Comment

Ir ačiū Dievui, dar n milijonų į nereikalingą š gabalą išmest, meskim meski... Grožėkimės kaip "willno nashe" atrodo... O likusi lietuvėlė... Na tiesa, juk kam ji rūpi... tikras wilenskas tik savo pusę žiūri...

Comment

Aš ir nelyginau Talino Menų muziejaus su Gugenheimu.
                                        Čia buvo dėl bendro požiūrio į kultūrą.Ir kultūros bei meno skatinimo ir rėmimo.
                                        O ka tik ir pasakei, del ko aš norėčiau tau pritarti.Kai važiuoja lietuviai į užsienį, tai ir lanko muziejus nuvažiavę, taip ir daugumos pasaulio valstybių gyventojai.Tai reiškia, kad dauguma turistų, kurie atvažiuos į Vilnių (tiek pat jų atvažiuoja ir be muziejaus), jei jiems nebus per brangu,žinoma tikrai ne visi, ko gero apsilankys muziejuje.Bet labai abejoju, kad dauguma iš jų važiuos i Gugenheimo muziejų ir plius prie jo aplankys Vilnių ir kitus miestus.Todėl pastačius muziejų,turistų tikrai nepadaugės...
                                        Mintis tokia,ar daug turistų aplanko ispaniją dėl bilbao muziejaus?O gal ji aplanko daug žmonių,nes Ispanija didelė ir graži šalis sulaukianti daug turistų??
                                        Esme tame,kad jei esi baskonijoje ir dar domiesi menu, turbūt nepraleisi progos nuvykti į Gugenheimo muziejų, na bent dalis turistų nepraleistų. Bet vien dėl jo,tikrai nevyksi į šalį...
                                        Todėl populizmas yra vedžioti už nosies kai kuriuos žmones pažadais apie milžiniškus turistų srautus kurius sutrauks muziejus.

Comment

@Road: Kažkur jau minėjau, kad tų pačių turistų "sulaikymas" ilgesniam laikui jau duoda nemažai naudos, o kad bus daugiau turistų taip pat neabejoju. Tačiau reikia žiūrėti realiai, niekas apie plūstančius milijonus turistų vien dėl Gugenheimo muziejaus nekalba. Tie skaičiai "kiek" kuklesni.

@Aiwa, pablonis ir kiti paskutinėm dienom užsimiršta, kad diskutuoja miestai.net forume, kur geriau būtų vengti delfi lygio komentarų. Jei nieko protingo negalit parašyti - nerašykit.

Comment

Working...
                                          X