Tai turbut daugiabutis bus. tik yra siek tiek sansu kad ne kokiu 9aukstu o mazesnis. Kazi ar eina tiksliai kur nors suzinot..
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Pilaitė - projektai ir statybų eiga
Collapse
X
-
Įtarumas gyvenime praverčia. Bet šį kartą abu nauji useriai galimi butų pirkėjai (o gal vienas jų jau ir įsikraustęs į kraštinį namą). Čia visgi geriausias forumas klausti tokių dalykų. Dėl vadybininkų, kiek man teko susidurti, tai jie žinodavo ir apie padalyto sklypo savininkų kiekį, ir apie planuojamus verslo centrus, apie kuriuos čia dar info neteko užmatyti, ir koks aukštingumas leidžiamas. Dėl to pasimetimas kiek keistai atrodo, bet ką gali žinoti..
Comment
-
Parašė JustasM Rodyti pranešimąSorry, kad kažką išgasdinau. Tiesiog rezervavom butą Eikos name. Kas baisiausia, kad tas sklypas prie kelio gana siauras ir baisu, kad neužstatytų namo nedideliu atstumu.
P.S. forumą tikrai pareklamavo per mugę, nors čia jau senokai renku naudinga info.
Comment
-
Pats nebuvau, bet berods rodė skaidrę su info šaltiniais. Buvo dar kurgyvenu.lt ir dar kažkoks puslapis.
Dėl dropbox tai manau ten nereikia siųst, rodo ir taip. Tiesiog norėjau žemėlapio su sklypų ribomis, tai paimiau iš savivaldybės kažkokio žemėlapio.
Rezervavom statomame devynaukštyje prie maximos.
Comment
-
Sveiki,
aš irgi pabūsiu įtartinu subjektu su pirmu postu
Nusipirkau butą Eikos namuose, dabar statomame name (mano buto vietoje šiuo metu išdidžiai stovi biotulikas). Apie lenkus neteko girdėti, bet teko girdėti, kad Eikos kol kas tas sklypas nedomina (garantuoti info patikimumo negaliu). Vizualiai sklypas atrodo visai nedidelis, nors žiūrint žemėlapį galima įsivaizduoti, kad dar vienas daugiabutis laisvai įsipaišytų. Tačiau, tokiu atveju nepasisektų nebent kai kuriems šiaurės ir šiaurės rytų pusės butams.
Comment
-
Parašė Vilnius Rodyti pranešimąKad įkišt ten namą būtų galima, tai faktas, bet man atrodo, kad ten labiau tiktų koks Hesburgeris, nors jau tolokai nuo prospekto.
p.s. taip pat padariau sklypo plano screenshotą, kas nenori spausti dropboxo.
Comment
-
Parašė wgs Rodyti pranešimąNusipirkau butą Eikos namuose, dabar statomame name (mano buto vietoje šiuo metu išdidžiai stovi biotulikas)..
Jei ten pat, kur ir galvoju, tai dar visai nudžiugino faktas, paskaičius apie projektą, kad viename iš namų bus vaikų darželis. Nežinau tik kaip su triukšmu po langais. Gal kur toliau nubėgs
Comment
-
Parašė minitree Rodyti pranešimąČia tas, kuris į trečią ar pan. aukštą užkeltas?
Jei ten pat, kur ir galvoju, tai dar visai nudžiugino faktas, paskaičius apie projektą, kad viename iš namų bus vaikų darželis. Nežinau tik kaip su triukšmu po langais. Gal kur toliau nubėgs
Atrodo, mačiau mini vaikų darželį vieno iš jau pastatytų namų pirmame aukšte, tai gal apie jį kalbėjo. Laisvalaikio zonos planuojamos prie C7/1, pas mane po langais aikštelė, tai vaikai turėtų arčiau ano namo ganytis.
P.S. atsiprašau už offtopinimus.
Comment
-
Parašė minitree Rodyti pranešimąČia tas, kuris į trečią ar pan. aukštą užkeltas?
Comment
-
Parašė Karlas600 Rodyti pranešimąMaciau pradeti pardavineti butai ir dar nepradetam C7/3 name, 2tukst brangesni visi. O del darzelio as irgi abejoju,kad Eikos kvartale. Kad ten visi vienodai suplanuoti, nebent i buta sukis visus.. O kas pirkot, visi parkinga privalomai turejot taip pat pirkti?
Su parkingu labai lanksčiai, spaudimo pirkti nebuvo, variantus siūlė kiemo antžeminę, po ja požeminę ir prie Norfos daugiaaukštę.
Comment
Comment