Kiškutis man kaip tik labai patinka. Tai apibendrintas dabartinio NTšūdo pirkėjo portretas.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Baltupiai, Jeruzalė, Visoriai, Santariškės - projektai ir statybų eiga
Collapse
X
-
Parašė Obi-Wan Kenobi Rodyti pranešimąKiškutis man kaip tik labai patinka. Tai apibendrintas dabartinio NTšūdo pirkėjo portretas.Paskutinis taisė Lettered; 2021.09.25, 22:34.
Comment
-
Parašė evvt Rodyti pranešimąNaujieji nausodžiai. Dar jei kitas autožiedas bus tai galėtų ir iš naudotų padangų kokį triušį suklijuot.
Jei rimtai tai kai visą tą NTšūdą išpirks tai tą pabaisą juk nuims? Ne?Paskutinis taisė Lettered; 2021.09.25, 22:34.
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimą
O kas čia tokio šūdino? Kaip ekonominės klasės visai kokybiška architektūra, dideli langai, apdaila su klinkeriu, medžiu, o ne tik tinkas, balkonai stikliniai, aplinka irgi matosi tvarkinga. Jei čia šūdas, kas tada visokios Anrekos ar net Hanneriai?
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimą
Įkelkit savo namo kuriame gyvenat foto, palyginsim kas baisiau (spėju 99% kad jūsų bus baisesnis) .
Comment
-
Parašė Obi-Wan Kenobi Rodyti pranešimą
Sutinku, tiek namai visai neblogai atrodo. Bet pagal mane tai ten klinkerio nėra, turbūt blokas.Paskutinis taisė evvt; 2021.09.26, 09:09.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Obi-Wan Kenobi Rodyti pranešimą
Sutinku, tiek namai visai neblogai atrodo. Bet pagal mane tai ten klinkerio nėra, turbūt blokas.
Comment
-
Šiaip patys daugiabučiai atrodo net geriau, nei kai kurie Vilniaus centro projektai. Problema šiame projekte yra facepalm'inis aplinkos įrengimas (beje irgi, medžiagų kokybė atrodo net geresnė, nei kai kur Vilniaus centre), kurį galima apibūdinti kaip "avtamabilysto svajonė", na ir, savaime aišku, kad tokie dalykai atsiranda plonuose laukuose ir miestui yra sukuriamos problemos, kurias paskui teks taisyt už mūsų visų, mokesčių mokėtojų, pinigus.
Comment
-
Parašė ttttt Rodyti pranešimąŠiaip patys daugiabučiai atrodo net geriau, nei kai kurie Vilniaus centro projektai. Problema šiame projekte yra facepalm'inis aplinkos įrengimas (beje irgi, medžiagų kokybė atrodo net geresnė, nei kai kur Vilniaus centre), kurį galima apibūdinti kaip "avtamabilysto svajonė", na ir, savaime aišku, kad tokie dalykai atsiranda plonuose laukuose ir miestui yra sukuriamos problemos, kurias paskui teks taisyt už mūsų visų, mokesčių mokėtojų, pinigus.
Comment
-
Aš tai sakyčiau labai smagiai žiūrisi šis projektas tiek pačių pastatų, tiek ir medeliai ne kokios šakos susidintos. Ir čia labai ekonominė klasė. Liksiu prie savo nuomonės, jog vieni architektai dirba geriau, kiti blogiau, bei nuo jų darbo priklauso ne mažiau, nei nuo pačių vystytojų.
Aišku bėda, jog projektas pasaulio krašte. Kai sakoma, jog dėl Kareivių projektų bus kamščiai, tai va dėl tokių kaip šis projektas didėja tikrieji kamščiai, kur butas turės daugiau nei po 2 automobilius Vilniuje ir niekada tai nebepasikeis.
Comment
-
Parašė DeSadas Rodyti pranešimątas baltas veliavos stiebas su cibuliu maskvenisku tai ziauroka. Visa kita grazu, nors idomu kaip ta fontana islaikys.
Comment
-
Parašė evvt Rodyti pranešimą
Visai naudinga žinoti "Actas nuima kalkes"
Parašė Obi-Wan Kenobi Rodyti pranešimąPanašu į socialinį būstą kokiame Švedijos Nornylinkopinng'ePaskutinis taisė Tomizmas; 2021.12.13, 16:02.Snowflakes will attack U <3
Comment
-
Atnaujintas gyvenamųjų namų projektas Mokslininkų g. 11B - https://vilnius.lt/wp-content/upload...chcOZ91Y1xAWAo
Viešinimas sausio 17 d. - https://vilnius.lt/lt/numatomo-stati...mu-viesinimas/
Šalia projektuojama LIDL parduotuvė.
- 5 patinka
Comment
Comment