Šaunu. Tikiuosi patemps jų biudžetas tokį įstiklinimą, būtų vienintelis toks Vilniuje (?).
Labai norėčiau būti nustebintas ir kad toks projektas Vilniuje būtų įgyvendintas, tačiau vertinant vietą ir galimą butų kainą - toks fasadas vargiai ar pagrindžiamas kainos / gaunamos naudos skaičiavimais. Pats fasadas nėra sudėtingas, tačiau jo gamybos kaštai aukštesni (medžiagos / gamybos trukmė).
Pagyvensim pamatysim. Būtų tikrai šaunu kažką tokio pamatyt gyvenamojoj statyboj.
kas man iskart krito i akis, tai kad virsutiniai auksta tesia ta pati fasada, nors pirmose vizulkese jie tapdavo lygus. Aisku cia nepanasu, kad tai daroma del pigumo ir man atrodo netgi geriau
Matosi kad vaikysteje zurnaluose nezaisdavai "surask x skirtumus". Vien pazvelgus matosi kad daug kas skiriasi ir cia tik pp, pats projektas praeis dar pro viena filtra.
Aš tikiuosi, kad jūs suprantate, kad fasadai bus plokšti, ir tas lenktų tūrinių langų įspūdis susidaro tik dėl languose naudojamų raštų(tai yra tonuotų plėvelių).
Lažinuos- 2017 metais Lietuvos gyventojų skaičius didės.
Aš tikiuosi, kad jūs suprantate, kad fasadai bus plokšti, ir tas lenktų tūrinių langų įspūdis susidaro tik dėl languose naudojamų raštų(tai yra tonuotų plėvelių).
Skiriasi ne tik viršus, išimtas kas antras stikliukas, padarytas atviras balkonas. To turbūt ir buvo galima tikėtis, nes čia daugiabučiai.
Tiek to ir skirtumo, Prieš tai balkonai buvo visi uždaryti, o dabar- visi (kas antras) atidaryti
Dar geriau, nei gyventojai būtų kas dvidešimtą atsidarę. Būtų buvęs sušaudytas fasadas vistiek.
Atrodo visai gerai. Tikėkimės taip ir pastatys.
Man su šituo projektu ir apskritai su ta teritorija pagrindinis klausimas yra vienas - ar kas nors kreipia dėmesį į tai, kaip visa tai atrodys nusileidus ant žemės? Pastatas gali atrodyti belenkiek geras, bet jeigu apačioje bus mašinų aikštelės, tai ta teritorija bus sugadinta. Prie visų tų vizualizacijų turėtų būti pridėti ir vaizdai kaip tai atrodo iš gatvės perspektyvos, o ne žvelgiant iš puskilometrio. Be gero vaizdo iš toli, nemažiau reikšmės turėtų būti skiriama ir geram vaizdui iš arti ir gyvos gatvės formavimui.
Comment