Dvi dezutes, tiesiog pati pigiausi ofisai. Realybeje ta dekora virs stiklu niekas nedarys.
"Šiais metais bendrovė pradėjo 26 aukštų dangoraižio „Skyon“ statybas Talino verslo rajone." - tai suteikia vilčių, nes Skyon yra tikrai įdomus projektas (kokių mum trūksta NMC)
Savivaldybe jau galėtų pagalvoti ir apie kažkokią viešąją erdvę ten, kol yra vietos. Perspektyvus antras NMC, nors ir žemesnio lygio. Koks parkelis ar didesnis skveras tikrai pagyvintų teritoriją. Nes panašu, jog ateity taps antru Perkūnkiemiu.
Savivaldybe jau galėtų pagalvoti ir apie kažkokią viešąją erdvę ten, kol yra vietos. Perspektyvus antras NMC, nors ir žemesnio lygio. Koks parkelis ar didesnis skveras tikrai pagyvintų teritoriją. Nes panašu, jog ateity taps antru Perkūnkiemiu.
ten gi salia bus prekybos centras ranka pasiekiamas per pesciuju vamzdi. Daugumos galvoje prekybos centras = viesoji erdve.
O siaip pagal BP aplink pazymeta komercinio uzstatymo spalva ir tiek. Va salia miskelis, kuom jum runkeliai ne viesoji erdve? https://madeinvilnius.lt/naujienos/m...eisis-pilaite/
Nebent verslininkai susiprotes ir kaip Siaures miestelyje kazkur tarp parkingo lauku irengs suoliuku su fontanu.
Jeigu su visais tais žaibais, normaliai kokybiškai padarytais, tai jie atrodytų žymiai geriau negu to paties Radisson Blu naujos dalies dizainas. Netgi už Link geriau ir už Narbuto 5. Ir už Tower (apie senąją dalį net kalbos nėra).
Kai aš pamačiau šį ir Karoliniškių projektą, tai pagalvojau, jog krizė jau tikrai netoli, jeigu tokio dydžio ir tokiose vietose projektai pristatomi. Man kiek pasenęs atrodo projektas, bet kaip tokiai vietai tai gerai.
Kai aš pamačiau šį ir Karoliniškių projektą, tai pagalvojau, jog krizė jau tikrai netoli, jeigu tokio dydžio ir tokiose vietose projektai pristatomi. Man kiek pasenęs atrodo projektas, bet kaip tokiai vietai tai gerai.
Tas Virsuliskiu projektas man atrodo visai legit tai vietai. Daug kvadratų, labai patogi vieta, NMC2. O dizainas irgi nelabai jau įspūdingas, net pigiai atrodo.
Comment