Viskas tame Paupyje gerai, Juk turi būti kelios vietos statyti auto dėl įvairių priežasčių. Kiek kartų ten važiavau, visad radau vietos prie Rimi arba pasistatydavau prie to žiedelio ar turgaus ir sau neskubėdamas nueidavau į biurą pas užsakovus. Kažkokios pritemptos problemos.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Viršuliškių skersgatvis - projektai ir statybų eiga
Collapse
X
-
Parašė Eidvis Rodyti pranešimą
Automobiliai sveiko proto ribose gali stovėti, bet jie gali stovėti prie gatvės, o ne keliomis eilėmis mašinų aikštelėse. Dar vienas šio rajono planavimo perliukas:
Comment
-
Parašė index Rodyti pranešimą
Su tuo problema, kad privati nuosavybė yra sancto sanctorum ir net planuojant miestą negalima riboti kas ką kur stato.
O po problema su tuo, kad visi įprato prie miegamųjų rajonų ir tai, kad statant perimetrinių užstatymu, tankiu gatvių tinklu neįrengsi pakankamai pigių antžeminių parkingų. Ir dar aišku nepadarysi paklausesnių kraštinių būtų su daugiau langų jei namus sublokuosi ugniasienėm.
Kodėl savivaldybė negali paruošti projekto ir vystytojas nori stato, nenori - kitam atiduoda? Nes kažkaip lyg ir DP turėtų šitai atlikti, bet panašu jog arba kreivarankiškai planuojama arba kiekvieną kartą yra laižoma užsakovo...
Comment
-
Parašė Hub Rodyti pranešimą
O aš čia tokį lempinį numesiu...
Kodėl savivaldybė negali paruošti projekto ir vystytojas nori stato, nenori - kitam atiduoda? Nes kažkaip lyg ir DP turėtų šitai atlikti, bet panašu jog arba kreivarankiškai planuojama arba kiekvieną kartą yra laižoma užsakovo...
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimą
Savivaldybė neturi teisės įpiršinėti projekto privačiame sklype, gali tik nustatyti reikalavimus dėl aukštingumo ir pan.
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimą
Paupys yra vystomas vieno vystytojo, o čia daug sklypų su skirtingais savininkais ir vystytojais. Beje, Paupys nors ir gražus rajonas, bet taip pat visur užgrūstas automobiliais.
Comment
-
Spaudos 15 tas parkingas pirmame aukšte išties tragiškas sprendimas. Ši gatvelė mano galva galėjo tapti labai svarbi kvartalo gyvenimui, nes ja galėjo būti labai daug pėsčiųjų srautų. Sky Office irgi iš kitos pusės 2 aukštų atvira parkingo aikštelė už pastato, kuri man n kartų labiau nepatinka, nei kelios vietos prieš pastatą, nes Spaudos g. nėra ir nebus kur pėstiesiems eiti, o šita nauja Poligrafijos g. eitų arba į ex'Prizmą, arba į Spaudos VT stotelę. Privalėjo VMS kažkaip išspręsti šiuos klausimus. Pvz.: gal stipriai mažinti minimalų reikalaujamų parkavimo vietų skaičių.
Comment
-
Žiūriu, šitą monstrą irgi gabalais ištaškys, kai kuriuose aukštuose jau nei vieno buto nelikę, o statybos dar tik prasideda
https://skylum.lt/butai/i-korpusas/18-aukstas/
Comment
-
Parašė Horn Rodyti pranešimąSpaudos 15 tas parkingas pirmame aukšte išties tragiškas sprendimas. Ši gatvelė mano galva galėjo tapti labai svarbi kvartalo gyvenimui, nes ja galėjo būti labai daug pėsčiųjų srautų. Sky Office irgi iš kitos pusės 2 aukštų atvira parkingo aikštelė už pastato, kuri man n kartų labiau nepatinka, nei kelios vietos prieš pastatą, nes Spaudos g. nėra ir nebus kur pėstiesiems eiti, o šita nauja Poligrafijos g. eitų arba į ex'Prizmą, arba į Spaudos VT stotelę. Privalėjo VMS kažkaip išspręsti šiuos klausimus. Pvz.: gal stipriai mažinti minimalų reikalaujamų parkavimo vietų skaičių.Paskutinis taisė Kublickij; 2021.04.28, 01:35.
Comment
-
Parašė Kublickij Rodyti pranešimą
Šita gatvelė deja bus su plytos ženklu ir pasibaigs iškart už S15 ir Skyoffice nes Viršuliškių porelės pusėje tai yra įvažiavimas į požeminį garažą.
Comment
Comment