Aš įtariu, kad Rutkausko g. nebus tos plovyklos. Nu bet ką gali žinot.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Viršuliškių skersgatvis - projektai ir statybų eiga
Collapse
X
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimą
O ko jūs tikitės iš plovyklos ar degalinės miesto pakraštyje šalia greito eismo gatvės? Kas nors ten eis pėsčiomis?
Comment
-
Parašė ttttt Rodyti pranešimą
Iš plovyklos ar degalinės Pilaitės prospekte aš tikiuosi, kad jų ten neegzistuotų, kaip ir buvo planuota miesto valdžios, ir kaip buvo užstatoma anksčiau, siekiant, kad ta vieta nebebūtų miesto pakraščiu. Bet per paskutinius 5-7 metus daroma absoliučiai viskas, kad šita vieta taptų ne tai kad greito eismo gatve miesto pakrašty, bet autostrada kaip maždaug Grigiškėse, tik dar su požeminėm perėjom, pakelės užeigom ir kitais bajeriais.
Comment
-
Kažkaip niekas nesureagavo į Savivaldybės planuojamą sutvarkyti teritorija palei Pilaitės prospektą. Tai Švaros Brolių plovykla šalia planuojamo parko dabar tampa dar mažiau tikėtina
https://citify.lt/j-rutkausko-g-skveras/
Comment
-
Parašė mr_miegas Rodyti pranešimąkaip tik pasirode siek tiek normalesnes vizulkes, o ne is 95m:Snowflakes will attack U <3
Comment
-
Gatvės sau, namai sau ir jokio suprantamo ryšio tarp jų. Atsitiktinis taškinis užstatymas gal tai vadinas, jei išvis turi kokį pavadinimą. Nejaukus rajonėlis bus. Daug pievų ir dykrų. Ar kažin užtektinai parkingo priprojektavota? Gal kvailas klausimas, Perkūnkiemio dvasia pasakytų.
- 8 patinka
Comment
-
Parašė evvt Rodyti pranešimąGatvės sau, namai sau ir jokio suprantamo ryšio tarp jų. Atsitiktinis taškinis užstatymas gal tai vadinas, jei išvis turi kokį pavadinimą. Nejaukus rajonėlis bus. Daug pievų ir dykrų. Ar kažin užtektinai parkingo priprojektavota? Gal kvailas klausimas, Perkūnkiemio dvasia pasakytų.
Comment
-
Parašė Kublickij Rodyti pranešimą
Gal turi pavyzdžių kaip pliname laukė teisingai reikia auginti miestą arba rajoną?? Tikriausiai iš asfaltuotum visas gatvės ir keliukus, įrengtum parką, pėsčiųjų ir dviračių takus,pastatytum mokyklą, o vėliau paskvestum visas įmanomas NT įmonės ir siulytum "sutvarkytame" laukė pirkti žemę ir statyti pastatus???
Viršuliškės tuo tarpu bus kažkokia distopija. Daugiabučių bokštai viduryje parkingo, apsupto trijų greitkelių.Post in English - fight censorship!
- 2 patinka
Comment
-
Būdamas savivaldybė jei dėl pinigų trūkumo ar neužtikrintumo nepadaryčiau ką Kublickij paminėjo, tai bent jau žinočiau kaip tas miesto gabalas turėtų atrodyti(turėčiau viziją) ir taikyčiau reikalavimus statytojam tokius kad mano kaip savivaldybės viziją atitiktų maksimaliai. Aš asmeniškai teikčiau prioritetą perimetrui, parkofkės tik po žeme arba kieme, pastatai nenutolę nuo gatvių ir pan. ir t.t.
Pvz čia:
Kas ateity galės atsirasti pažymėtoj vietoj? Kažkaip nelabai ten vietos kam. Čia taip ir bus užbaigtas gatvės kampas .Paskutinis taisė evvt; 2021.04.10, 21:33.
- 2 patinka
Comment
-
Parašė evvt Rodyti pranešimąBūdamas savivaldybė jei dėl pinigų trūkumo ar neužtikrintumo nepadaryčiau ką Kublickij paminėjo, tai bent jau žinočiau kaip tas miesto gabalas turėtų atrodyti(turėčiau viziją) ir taikyčiau reikalavimus statytojam tokius kad mano kaip savivaldybės viziją atitiktų maksimaliai. Aš asmeniškai teikčiau prioritetą perimetrui, parkofkės tik po žeme arba kieme, pastatai nenutolę nuo gatvių ir pan. ir t.t.Post in English - fight censorship!
- 4 patinka
Comment
-
Parašė index Rodyti pranešimą
Na, iš esmės taip. Ir tuo pačiu iškeltum reikalavimus infrastruktūrai apie pastatus, požeminiams parkingams etc. Ir Vilnius jau parodė, kad taip įmanoma, BTW. Išvystė Paupį kaip pavyzdinį projektą.
Viršuliškės tuo tarpu bus kažkokia distopija. Daugiabučių bokštai viduryje parkingo, apsupto trijų greitkelių.
- 3 patinka
Comment
Comment