Parašė baltic
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Viršuliškių skersgatvis - projektai ir statybų eiga
Collapse
X
-
Parašė Analitikas PlėtRa Rodyti pranešimąMinskas.
Šiaip pati idėja statyti bokštus, manau, yra gera. Jie bent jau sukuria kažkokį landmark'ą. Bet kuriuo atveju tai yra geriau nei Fabijoniškių ir Pašilaičių gale esantys kvartalai.
Apskritai vietoje tokių kvartalų kaip Linksmasis ar Mabiltos, reiktų statyti britiško stiliaus 20-23 aukštų commieblock'us. Tik apdailai reiktų rinktis ramesnes spalvas, nes tie Viršuliškių porelės 'pamarginimai', bent jau man, žiūrisi nekaip.
'Britiško stiliaus commieblock'us' aš suprantu taip (nuotraukos iš SSC):
Čia matyt jau naujesni:
Paskutinis taisė ACC; 2007.11.15, 19:06.
Comment
-
Parašė sak76 Rodyti pranešimąApskritai vietoje tokių kvartalų kaip Linksmasis ar Mabiltos, reiktų statyti britiško stiliaus 20-23 aukštų commieblock'us.
Comment
-
Parašė Gladiator Rodyti pranešimąBritai tokius state 7 desimtmetyje, dabar griauna kaipo zalojancius miestu veidus ir kuriancius socialines problemas.
Comment
-
Manau, kad statant daugiabučius netoli centro, geriau statyti aukštesnius (didžioji dalis pasaulio didmiesčių kaip New York'as, Čikaga apstatyti tokiais gyvenamaisiais), bet paliekant aplink daugiau erdvės kiemams, žalumai ir t.t. Tokiu atveju galima būtų išvengti skruzdėlynų + vaizdai iš daugiaaukščio daug geresni nei iš "ekrano".Post in English - fight censorship!
Comment
-
Parašė sak76 Rodyti pranešimąTaip, bet mes ne britai ir situacija pas mus visai kita. Pagal tokią logiką mes turėtume nugriauti visus sovietinius mikrorajonus pradedant Žirmūnais ir baigiant Fabijoniškėmis/Pilaite, kitaip tariant didžiąją dalį Vilniaus.
Comment
-
Parašė Romas Rodyti pranešimą/\ Ar kas nors matė, kaip ten jau dabar prikimšta automobilių prie "Viršuliškių porelės"?
Tas paskutinis projektas labai man primena Karoliniškių šešiolikaukščių sangrūdą. Vienintelis pliusas - vaizdai pro langą ir geras susisiekimas. Gaila, kad architektūra būdinga "ekonominės" klasės daugiabučiams.
Comment
-
Parašė John*******
Miestai.net Fb
Comment
Comment