Kaip matau, Pilaitės pr. planuojama dar viena šviesoforinė sankryža? Joo...
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Viršuliškių skersgatvis - projektai ir statybų eiga
Collapse
X
-
Parašė Vilnietizz Rodyti pranešimąKaip matau, Pilaitės pr. planuojama dar viena šviesoforinė sankryža? Joo...
Comment
-
Parašė deep'as Rodyti pranešimą
Balkoniukai labai maži - jie dekratyvūs ar funkcionalūs?
Parašė LBP Rodyti pranešimąAš kartais nesuprantu komentuojančių. Pilkos dėžės blokai, niūru, pigu. Užapvalintos žalios dėžės vėl blogai - ryšku, pykina. Stiklas geriau, nors kitose temose eina komentarai "kiek galima tą stiklą kišti, negi negalima nieko įdomiau sugalvoti". Apsispręskit.Paskutinis taisė Sula; 2013.02.28, 09:57.
Comment
-
Parašė Sula Rodyti pranešimąTie apvalūs kampai brangiai jiems kainuos.
Balkoniukai labai maži - jie dekratyvūs ar funkcionalūs?
Sprendžiant pagal liaudies pageidavimus, tai idealus būstas būtų kažkas tarpinio tarp partizaninio tipo taupios ekologiškos žeminės ir Užutrakio rūmų parke prie ežero Vilniaus miesto Naujajame centre arba Senamiestyje (kad matytųsi Gedimino pilis).
Comment
-
Parašė LBP Rodyti pranešimąAš kartais nesuprantu komentuojančių. Pilkos dėžės blokai, niūru, pigu. Užapvalintos žalios dėžės vėl blogai - ryšku, pykina. Stiklas geriau, nors kitose temose eina komentarai "kiek galima tą stiklą kišti, negi negalima nieko įdomiau sugalvoti". Apsispręskit.
Pats statinys savo formomis man nekliūna. Užkliuvo tik spalvos bei balkonai.
Balkonų funkcinė reikšmė išvis abejotina. Kaip suprantu jie reikalingi tik dekoratyviniais sumetimais, kad sudarytų kontrastą vizualiniams įdubimams langų vietose. O visumoje gavosi kažkoks kratinys.
Jei jau dabar panašu į skruzdėlyną, tai kaip visa tai atrodys po poros dešimtmečių, kai dažai išbluks bei atsilupinės...?Paskutinis taisė Ginthus; 2013.02.28, 11:28.
Comment
-
Gaila, kad šioje vietoje turbūt nebeiškils daugiau komercinės paskirties objektų. Pro balkoną būtų gražus vaizdas Paskutinisyk matyti pasiūlymai lyg ir suponavo mintį, kad atsiras vadinamasis antras Vilnaus verslo rajonas (berds apie tai Zuokas buvo užsiminęs savo skaidrėse), juolab ta vieta yra palanki aukštesniems pastatams.
Grand Office dygsta akyse.
O vertinant "žaliuokes", man šis projektas pasirodė įdomus. Jis netradicinis. Galbūt norėtųsi kažko panašaus į Rotermanni kvartalą Taline intgruojant/pakeičiant gretimais esančius sovietinius pastatus - daugiau kūrybiškumo, inovatyvumo. Bet tai subjektyvus vertinimas, nes man artimesnis šiaurietiškas stilius. Arba, blogesniu atveju, kažko panašaus į naujos Rygos daugiaaukščius, nors ir jie, manau, nėra geriausias varianatas. nemanau, kad reikėtų galutinai sugadinti šią erdvę - šalia Pilaitės kelias, ateityje dygs nauji biuro, gyv.paksirties pastatai - norėtųsi manyti, kad viskas bus integruota.
Manau, kad tai nėra galutiniai variantai ir jie keisis.
Comment
-
Parašė D.P Rodyti pranešimąGaila, kad šioje vietoje turbūt nebeiškils daugiau komercinės paskirties objektų. Pro balkoną būtų gražus vaizdas Paskutinisyk matyti pasiūlymai lyg ir suponavo mintį, kad atsiras vadinamasis antras Vilnaus verslo rajonas (berds apie tai Zuokas buvo užsiminęs savo skaidrėse), juolab ta vieta yra palanki aukštesniems pastatams.
Grand Office dygsta akyse.
O vertinant "žaliuokes", man šis projektas pasirodė įdomus. Jis netradicinis. Galbūt norėtųsi kažko panašaus į Rotermanni kvartalą Taline intgruojant/pakeičiant gretimais esančius sovietinius pastatus - daugiau kūrybiškumo, inovatyvumo. Bet tai subjektyvus vertinimas, nes man artimesnis šiaurietiškas stilius. Arba, blogesniu atveju, kažko panašaus į naujos Rygos daugiaaukščius, nors ir jie, manau, nėra geriausias varianatas. nemanau, kad reikėtų galutinai sugadinti šią erdvę - šalia Pilaitės kelias, ateityje dygs nauji biuro, gyv.paksirties pastatai - norėtųsi manyti, kad viskas bus integruota.
Manau, kad tai nėra galutiniai variantai ir jie keisis.Show must go von!
Comment
-
2013.03.17
Nuo paskutinio mano apsilankymo praejo beveik pusantro menesio, judesys yra nors ne itin itemtas, ko gero del salciu, bet juda.
Paskutinis taisė Aukselis; 2013.03.17, 18:46.Lithuanian Top 5 tallest buildings
1. Europa Tower 126 m. 33 f.
2. Pilsotas 112 m. 34 f.
3. Arfa 100 m. 29 f.
4. Helios City Tower A 96 m. 27 f.
5. Europe Square Apartments 95 m. 27 f.
- 3 patinka
Comment
-
Parašė Kitas Rodyti pranešimą"Solo City" daugiabutis vizualizacijose man atrodė kaip chruščiovinė dėžutė, gyvai - ne taip jau ir baisiai. Tik vieta vis tiek lieka... namas ant sankryžos
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimą
Neblogai atrodo, patinka. Tvarkinga ir griežtų formų dėžutė.Paskutinis taisė Irma; 2013.05.22, 11:34.*******
Miestai.net Fb
Comment
-
Parašė evvt Rodyti pranešimąPuikios nuotraukos.Beje ar tai pirmas lietuvoj pastatas taip statomas su uždengtais viršutiniais aukštais kur statybininkai dirba?
Taip pat buvo statomas „BIG2“, Klaipėda
http://www.miestai.net/forumas/showt...t=3292&page=16
Comment
Comment