itariu juros putos mokestis
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Daugiabučių renovacija Vilniuje
Collapse
X
-
Nereikalingi mokescia pvz Gyvatuko 50 litu ,sildymo kv.sistemos prieziura 15 litu ,administravimo mokestis 6 litai ,kaupiamos lesos remontam kazkada buvo tai sumokejau virs 1000
dar uz sildyma kiek plojau 350 litu i menesi ,kur nuosavuosia namuosia nieks tiek nemoka ,ko nepaklausiu ,o dar jei renovuos tai ir bankams mokesi.
Comment
-
Parašė Rutualda Rodyti pranešimąNereikalingi mokescia pvz Gyvatuko 50 litu ,sildymo kv.sistemos prieziura 15 litu ,administravimo mokestis 6 litai ,kaupiamos lesos remontam kazkada buvo tai sumokejau virs 1000
dar uz sildyma kiek plojau 350 litu i menesi ,kur nuosavuosia namuosia nieks tiek nemoka ,ko nepaklausiu ,o dar jei renovuos tai ir bankams mokesi.
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąNuosavam name mokėtum už šildymą kokius 4 kartus daugiau.
Comment
-
Parašė e2ards Rodyti pranešimąnepadauginai kartais ?
Išvada viena, reikia renovacijos, ir skubiai.
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąNe, jei namas gana didelis ir senas (kaip ir butas šiuo atveju). Aš pvz. nerenovuoto buto (50kv.) už sausį mokėjau 460Lt, pažįstami už namą (200kv) tą patį mėnesį apie 2000 Lt.
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąNe, jei namas gana didelis ir senas (kaip ir butas šiuo atveju). Aš pvz. nerenovuoto buto (50kv.) už sausį mokėjau 460Lt, pažįstami už namą (200kv) tą patį mėnesį apie 2000 Lt.
O dėl renovacijos tai reikia jos tol kol yra tokių kuriem patinka gyvent dėžutėse, arba neturi galimybės iš ten pasprukti.
Tikiuosi kada ateis diena kai galima bus nugriauti tuos monstrusDear Sir,
Comment
-
Parašė toleranceofculture Rodyti pranešimąČia gal truputį O.T. Bet tai matyt tie pažįstami dujomis kūrena ar elektra šildosi, nes mano namas irgi apie 200kv, o aš kūrenu kietu kuru (mediena) ir per visą sezoną man atsieina max 1200Lt.
O dėl renovacijos tai reikia jos tol kol yra tokių kuriem patinka gyvent dėžutėse, arba neturi galimybės iš ten pasprukti.
Tikiuosi kada ateis diena kai galima bus nugriauti tuos monstrus
O dėžutėse tai dar ilgai bus norinčių gyventi, ypač esant atitinkamai ekonominei situacijai. Ir alternatyvų realių nelabai yra, realiausia išeitis - masinė renovacija. Nugriauti viską ir statyti naujus daugiabučius labai didelė prabanga.Paskutinis taisė Lettered; 2010.05.03, 21:06.
Comment
-
Zirmunu 131
Uploaded with ImageShack.us
Netoliese pradedamas renovuoti 100 namas
Comment
-
Zirmunu 80/82
Salia jau renovuotas 76/78 namas
Uploaded with ImageShack.usPaskutinis taisė cakome_algo; 2010.06.07, 15:21.
Comment
-
Parašė cakome_algo Rodyti pranešimąVelnias, bandysiu viska sutvarkyti nesuprantu kodel nieko nerodoPaskutinis taisė rat; 2010.06.06, 20:53.
Comment
-
Zirmunu 126/128
Uploaded with ImageShack.usPaskutinis taisė cakome_algo; 2010.06.07, 15:42.
Comment
Comment