Nereikalingi mokescia pvz Gyvatuko 50 litu ,sildymo kv.sistemos prieziura 15 litu ,administravimo mokestis 6 litai ,kaupiamos lesos remontam kazkada buvo tai sumokejau virs 1000
dar uz sildyma kiek plojau 350 litu i menesi ,kur nuosavuosia namuosia nieks tiek nemoka ,ko nepaklausiu ,o dar jei renovuos tai ir bankams mokesi.
Paskutinis taisė Rutualda; 2010.05.03, 18:59.
Priežastis: reikejo
Per telika jau daug diskusiju prisiklausiau ,kainos kilo ir kils.
Jei su banku butas per renovacija bus susijes ,tai butas netures vertes uz kokia dar dabar galima parduot buta.
Paskutinis taisė Rutualda; 2010.05.03, 19:06.
Priežastis: reikejo
Nereikalingi mokescia pvz Gyvatuko 50 litu ,sildymo kv.sistemos prieziura 15 litu ,administravimo mokestis 6 litai ,kaupiamos lesos remontam kazkada buvo tai sumokejau virs 1000
dar uz sildyma kiek plojau 350 litu i menesi ,kur nuosavuosia namuosia nieks tiek nemoka ,ko nepaklausiu ,o dar jei renovuos tai ir bankams mokesi.
Nuosavam name mokėtum už šildymą kokius 4 kartus daugiau.
Ne, jei namas gana didelis ir senas (kaip ir butas šiuo atveju). Aš pvz. nerenovuoto buto (50kv.) už sausį mokėjau 460Lt, pažįstami už namą (200kv) tą patį mėnesį apie 2000 Lt.
Išvada viena, reikia renovacijos, ir skubiai.
Ne, jei namas gana didelis ir senas (kaip ir butas šiuo atveju). Aš pvz. nerenovuoto buto (50kv.) už sausį mokėjau 460Lt, pažįstami už namą (200kv) tą patį mėnesį apie 2000 Lt.
na va, dabar jau aiskiau, kvadratinio metro sildymas kainuoja panasiai.
Čia gal truputį O.T. Bet tai matyt tie pažįstami dujomis kūrena ar elektra šildosi, nes mano namas irgi apie 200kv, o aš kūrenu kietu kuru (mediena) ir per visą sezoną man atsieina max 1200Lt.
O dėl renovacijos tai reikia jos tol kol yra tokių kuriem patinka gyvent dėžutėse, arba neturi galimybės iš ten pasprukti.
Tikiuosi kada ateis diena kai galima bus nugriauti tuos monstrus
Čia gal truputį O.T. Bet tai matyt tie pažįstami dujomis kūrena ar elektra šildosi, nes mano namas irgi apie 200kv, o aš kūrenu kietu kuru (mediena) ir per visą sezoną man atsieina max 1200Lt.
O dėl renovacijos tai reikia jos tol kol yra tokių kuriem patinka gyvent dėžutėse, arba neturi galimybės iš ten pasprukti.
Tikiuosi kada ateis diena kai galima bus nugriauti tuos monstrus
Taip dujom. Beje, kitiems, nors namas apšiltintas (120kv.) irgi kainuodavo iki 1000Lt šalčiausiais mėnesiais, nors viduje gan vėsu.
O dėžutėse tai dar ilgai bus norinčių gyventi, ypač esant atitinkamai ekonominei situacijai. Ir alternatyvų realių nelabai yra, realiausia išeitis - masinė renovacija. Nugriauti viską ir statyti naujus daugiabučius labai didelė prabanga.
Comment