Buivydiškių g. 12
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Daugiabučių renovacija Vilniuje
Collapse
X
-
Parašė alchsh Rodyti pranešimąSveiki atvyke į rytų Europą. Taip norime nuo jos pabėgti,bet realybė tokia.
- 2 patinka
Comment
-
Vaitkaus 13 dvejopi jausmai. Ploksciu sujungimai pobaisiai atrodo, bet pripazistu kad spalvos tikrai geros ir priderintos prie rajono spalvu. Man ta kremine tikrai neblogai ziurisi.
Kitas stebuklingai geras dalykas - pagaliau langai vienoje linijoje. Langai vienodo aukscio ir visi sulygiuoti - kartais kreivarankiams nepavyksta to padaryti.
Pavyzdziui isiziurekite i nuotrauka Minties g. 5 praeitame temos puslapyje ir pamatysite, kad net salia esanciu langu auksciai skirtingi, o ploksciu linijos imant viso namo ilgi ir langu linijos eina neparaleliai. Taip pat kaip padarytos dalys virs Vaitkaus laiptiniu man labiau patinka uz Minties. Nes Minties gaunasi per ilga plokstuma. Jie bande isskirti laiptiniu erdves tamsesnemis spalvomis, bet tikras fizinis igilinimas atrodo geriau.
Nors ir sakau, kad Vaitkaus ploksciu kirpimo rastas yra pobaisis, bet Minties 5 plokstes mazesnes ir isvis labiau primena tualeto plyteles. Plokstes turi buti arba jau visai mazos kaip plytos arba kuo didesnes.
Idomu kaip atrodys puse su balkonais, ten visad pridirba kokiu nors nesamoniu. Bet ir visa kita - skirtingi balti langai jau tikrai nebeprideda namui tvarkos.Paskutinis taisė SoulMulticast; 2024.07.05, 17:10.
- 3 patinka
Comment
-
Parašė Globalus Rodyti pranešimąVaitkaus g. 13
- 1 patinka
Comment
-
Parašė SoulMulticast Rodyti pranešimąTaip pat kaip padarytos dalys virs Vaitkaus laiptiniu man labiau patinka uz Minties. Nes Minties gaunasi per ilga plokstuma. Jie bande isskirti laiptiniu erdves tamsesnemis spalvomis, bet tikras fizinis igilinimas atrodo geriau.
Comment
-
Parašė sleader Rodyti pranešimąViskas taip, bet namai skirtingai pastatyti. Minties g. Laiptinės atitvaros yra lygios su viso pastato plokštuma, todel lygios liko ir apšiltinus. Vaitkaus g. name laiptinės atitvaros yra įgilintos lyginant su viso pastato plokštuma, todėl taip pat liko ir po apšiltinimo.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimą
Baisu. Tiek dėl bandymo imituoti tas pačias sovietines spalvas, tiek dėl medžiagiškumo.
- 2 patinka
Comment
-
Parašė Creatium Rodyti pranešimąO man tai visai patinka. Atrodo geras sprendimas naudoti dideles fasadų plokštes, o ne mažytes. Spalvos irgi parinktos labai gerai.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė SoulMulticast Rodyti pranešimą
ah, nezinojau
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimą
Blogai yra tiek didelės, tiek mažos fasadų plokštės. Atrodo pigiai ir "plastmasė". Gerų fasado medžiagų pavyzdžių, šiaip, yra ir Vilniuje. Žirmūnų daugiabučiai su Marmoroc, Klaipėdoje yra keletas, kiek pamenu. Ir šiaip klinkeris galėtų būti. Bet plokštės tikriausiai yra pigiausias įmanomas variantas, dėl ko jos dažniausiai ir pasirenkamos.
- 5 patinka
Comment
-
Parašė abruo Rodyti pranešimąGerai, kad nusprendė imti standartines rajono spalvas ir nekopijuoti tos gelsvos–salotinės šlykštynės šalia, bet reikalai jau pagadinti ir vaizdas geresniu netapo.
Parašė Globalus Rodyti pranešimąSnowflakes will attack U <3
- 1 patinka
Comment
Comment