Spalvą siūlo architektas, atsižvelgdamas į miesto suformuotus reikalavimus. Vilniuje, pvz, renovuojamo namo fasado spalva negali keistis (gal yra kažkokių išimčių). Todėl visi Žirmūnų pilki blokiniai namai po renovacijos vistiek bus pilki. Dar absurdiškiau, kad skirtingiems Vilniaus mikrorajonams yra priskirtos spalvos.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Daugiabučių renovacija Vilniuje
Collapse
X
-
Parašė Globalus Rodyti pranešimąRenovuojamas daugiabutis prie GH
Comment
-
Parašė Creatium Rodyti pranešimą
Kuris čia tiksliai? Nes prie GH visi bendrabučiai lyg tai jau renovuoti anksčiau?
Comment
-
Parašė Perfect Rodyti pranešimąTodėl visi Žirmūnų pilki blokiniai namai po renovacijos vistiek bus pilki. Dar absurdiškiau, kad skirtingiems Vilniaus mikrorajonams yra priskirtos spalvos.
Karoliniskiu burokine spalva man kazkaip irgi nekelia didelio susizavejimo. O kokios kitiems rajonams priskirtos spalvos? Kad kiti Vilniaus rajonai pilki, isskyrus Jeruzale ir Baltupius.Paskutinis taisė Tomizmas; 2017.09.24, 10:25.Snowflakes will attack U <3
Comment
-
Parašė Tomizmas Rodyti pranešimą
Ir tai yra labai, labai blogai, mano kuklia nuomone. Musu klimate nepakenktu kazkiek spalvingumo ir ryskumo, nes kai pastatas ar pries renovacija, ar po renovacijos susilieja su pilku rudens dangumi, na tai tikrai nekuria dziaugsmingesnes nuotaikos. Ta pati Lenkija yra zymiai geresnis pavyzdys.
Karoliniskiu burokine spalva man kazkaip irgi nekelia didelio susizavejimo. O kokios kitiems rajonams priskirtos spalvos? Kad kiti Vilniaus rajonai pilki, isskyrus Jeruzale ir Baltupius.
Comment
-
Parašė Milwaukee Rodyti pranešimąAntakalnio 20
Paskutinis taisė Ginthus; 2017.10.02, 07:12.
- 4 patinka
Comment
Comment