Tobula.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Daugiabučių renovacija Vilniuje
Collapse
X
-
Parašė Naziparty Rodyti pranešimąBaltos plokštės+profiliniai balkonai yra geriausiai atrodanti kombinacija renovuojant daugiabučius, mano nuomone
Dar galėjo tą jungiančią sieną nugriauti.
Comment
-
Parašė Ciurlionis Rodyti pranešimąAtėjo, pamatė, pastatė...
Comment
-
Parašė AngeLT Rodyti pranešimąJeigu neklystu Anykščiai, man irgi labai patiko ir realiai paliko jausmą, kad tarsi nauja statyba.
Comment
-
Parašė Ginthus Rodyti pranešimąTikrai taip, Anykščiai
Comment
-
Parašė Perfect Rodyti pranešimąKažkaip Anykščių renovuoti daugiabučių fasadai bendrai išsiskiria savo estetine kokybe visos Lietuvos kontekste. Ir kaip nekeista, bent jau mano nuomone, su fasadų sprendimais blogiausia situacija yra Vilniuje ir Kaune. Nežinau kaip Klaipėdoje ir kituose pagrindiniuose miestuose.
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąFasado spalvą ne miestas parenka, o patys gyventojai. Kaip ir visus kitus inžinerinius ir architektūrinius sprendinius, pagal kišenę ir norus.
Comment
-
Parašė Perfect Rodyti pranešimąOt ir ne. Matosi, kad tamsta nesusipažinęs su statybų tvarka. Inžinerinius sprendimus renkasi gyventojai, o fasadus siūlo architektai pagal tai kokia tame mieste patvirtinta tvarka. Prieš išduodant statybos leidimus, fasadų arch. sprendimus tvirtina savivaldybės architektūros skyrius. Labai paprastas pavyzdys, jeigu namas buvo silikatinių arba geltono molio plytų, jo spalvos neleis keisti į tamsią spalvą. Todėl Vilniuje Žirmūnai, kurie buvo pilki ir liks pilki. Iš viso, kol kas Žirmūnuose renovuoti daugiabučiai atrodo niūriausiai, kaip ir Kaune Pramonės pr.
Žinau miestų kurie šauniai pasitvirtino ir realiai suvienodinimas tikrai vizualiai dera ir nešoka iš konteksto.Atėjo, pamatė, pastatė...
Comment
-
Parašė Perfect Rodyti pranešimąOt ir ne. Matosi, kad tamsta nesusipažinęs su statybų tvarka. Inžinerinius sprendimus renkasi gyventojai, o fasadus siūlo architektai pagal tai kokia tame mieste patvirtinta tvarka. Prieš išduodant statybos leidimus, fasadų arch. sprendimus tvirtina savivaldybės architektūros skyrius. Labai paprastas pavyzdys, jeigu namas buvo silikatinių arba geltono molio plytų, jo spalvos neleis keisti į tamsią spalvą. Todėl Vilniuje Žirmūnai, kurie buvo pilki ir liks pilki. Iš viso, kol kas Žirmūnuose renovuoti daugiabučiai atrodo niūriausiai, kaip ir Kaune Pramonės pr.
Comment
-
Kadangi mano namą ne per seniausiai baigė renovuot, tai galiu patvirtint, su spalvų pasirinkimu ne viskas taip paprasta, yra nustatytos kelios spalvos (ir jų atspalviai) ir viskas, iš tos zonos "išlipt" negali... Kažkuris kaimynas mėgino žalsvą pramušt, tipo šalia parkas, viskas žalia, tiks. Neleido... Yra nustatyta tokios ir tokios spalvos ir jų atspalviai ir viskas.No one really knows
Which way the wind blows
Comment
-
Parašė Ginthus Rodyti pranešimąKaip čia dabar k0fis negiria, kad ne trydos spalva nudažyta?
Comment
Comment