Hm... Reikia pasirasyti kazkokia peticija? Bado protesta daryti? (kad butu uzdrausta sita spalva)
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Daugiabučių renovacija Vilniuje
Collapse
X
-
Parašė kasparas.v Rodyti pranešimąHm... Reikia pasirasyti kazkokia peticija? Bado protesta daryti? (kad butu uzdrausta sita spalva)
Comment
-
Aš šiandien Kaune mačiau vieną daugiabutį, kuris buvo nudažytas trimis skirtingomis spalvomis. Tiksliau vienos žalios spalvos trimis atspalviais. Namo šonai tamsiai žali, durys metalinės irgi tamsiai žalios, namo priekis šviesesnė žalia spalva, pamatinė namo dalis tamsesnė žalia spalva ir berods tarpaukštis tokia kaip pamatinė, bet skiriasi nuo priekio likusios dalies. Kažkoks nesusipratimas. Gaila, kad pamiršau nufotografuot. Matomai, kad buvau priblokštas
Kiekvienam miestui sava spalva.
Comment
-
Parašė Ginthus Rodyti pranešimąDrausti tai čia praeitas amžius. Geriau yra įsakyti visus fasadus perdažyti raudonai, žaliai ir mėlynai. Kaip Batka...
Comment
-
Rašau čia, nes daugiau nėra kur.
Pastoliai pradėta apstatyti Respublikinės Vilniaus universitetinės ligoninės vienas šonas (žemėlapyje, fasadas po kairę už kampo)
Comment
-
Parašė ramshut Rodyti pranešimą
Comment
-
Parašė B.S. Rodyti pranešimąNesuprantu lietuviu kuriems nemaiso pilka spalva. Puse metu ir taip viskas tamsu ir pilka, tai dar ir prie komunistu primestos nuobodybes, vienodumo, pilkumo priprato.
Mano manymu toks derinys (kaip Čiobiškio g.) nė iš tolo negali būti lyginamas su daugumos sovietinių daugiabučių spalviniu deriniu.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Creatium Rodyti pranešimąPripažint tamstai reikėtų, kad asmeninis spalvų pasirinkimas - tai labai didžiulis skonio reikalas.
Mano manymu toks derinys (kaip Čiobiškio g.) nė iš tolo negali būti lyginamas su daugumos sovietinių daugiabučių spalviniu deriniu.
Comment
-
O tai tuomet kas paskatino visus garstyčių spalva rinktis? Meile garstyčiom ar nostalgija kakučio spalvai kurią į vistyklą darė?
Atleiskit, bet ta 'geltona" jau senai visus užknisus ir atrodo kaip euroremontas kurį visi darė butų viduje prieš 10 metų, o skoningi deriniai, kaip čiobiškio tik atjaunina pastatą.
Comment
-
Parašė k0fis Rodyti pranešimąO tai tuomet kas paskatino visus garstyčių spalva rinktis? Meile garstyčiom ar nostalgija kakučio spalvai kurią į vistyklą darė?
Atleiskit, bet ta 'geltona" jau senai visus užknisus ir atrodo kaip euroremontas kurį visi darė butų viduje prieš 10 metų, o skoningi deriniai, kaip čiobiškio tik atjaunina pastatą.
Ir man asmeniškai geltona daug geresnė už niūrią pilką. Aišku, gal geriau ne garstyčių, o citrinos atspalvio, oranžinės ir t.t.
Vienintelis dalykas, kuris taiso Čiobiškio gatvės namo išvaizdą ir yra geltoni balkonai.Paskutinis taisė index; 2016.02.20, 11:10.Post in English - fight censorship!
Comment
Comment