Ne, apie metus maždaug.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Daugiabučių renovacija Vilniuje
Collapse
X
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąNe, apie metus maždaug.
Comment
-
Parašė _rB_ Rodyti pranešimąVilniaus miesto savivaldybė ieško direktoriaus įmonei, kuri atsakinga už renovavimą. Gal kas nori pasireikšti?
Comment
-
Parašė spekas Rodyti pranešimą
gal yra kur detaliau apie tai pasiskaityti?
Comment
-
Parašė spekas Rodyti pranešimą
gal yra kur detaliau apie tai pasiskaityti?
https://www.cvonline.lt/darbo-skelbi...-d4022380.html
Comment
-
-
Ha, ačiū. Biurokratizmo mašina. Mane inžineringas ir architektūra domina, aš žymiai mieliau eičiau pastatų vertinti, investicinius planus siūlyti ir parinkti techninius sprendinius daugiabučiams. O už tokį nemalonų darbą manau bent kokių 4-5 tūkst. turėtų siūlyt. Esu su Atnaujinkime miestą direktoriumi bendravęs ir matęs dalelę jo darbo duonos - ačiū nereikia.
Comment
-
Parašė SoulMulticast Rodyti pranešimąpirmos 3 foto keista renovacija... kai kur liko skirtingi remai, balkonu istiklinimas kazkur liko kazkur ne.. cia kaip?
Tie azuriniai balkonu tureklai baltam name visai netinka stilistiskai. Turetu buti tiesus.
O nuo skirtingu langu, tai vimcioja visame mieste :/
- 3 patinka
Comment
-
Parašė SoulMulticast Rodyti pranešimąpirmos 3 foto keista renovacija... kai kur liko skirtingi remai, balkonu istiklinimas kazkur liko kazkur ne.. cia kaip?
Tie azuriniai balkonu tureklai baltam name visai netinka stilistiskai. Turetu buti tiesus.Aviate, navigate, communicate
Comment
-
Tie azuriniai balkonu tureklai baltam name visai netinka stilistiskai. Turetu buti tiesus.
- 2 patinka
Comment
-
Taip, tas "zymiai maziau moketi" labai neobjektyvus skaiciai. Moketi reikes beveik tiek pat, jei ne daugiau, tik gausi grazesni pastata. Jei aplink namai nerenovuoti nera visiskai jokios prasmes sutikti renovuoti savojo. Vienintelis atvejis - kai aplink viskas renovuota, tavo namas praranda konkurencini pranasuma pries kitus jei nuspresi isnuomoti buta.
Is taupymo ir silumos puses nu niekaip nesuprantu kodel tureciau sutikti renovuotis savo nama. Kenteti remonta, langu perstatymus, sufakapinti grazu balkona su slankiojanciais stiklais keiciant juos i shudina stora plastika. Renuovotas butas nepabrangsta tiek kiek idedi pinigu i renovacija. Apsimoka tik jei ruosiesi tame bute isgyventi dar 20 metu. As tikrai nesiruosiu. Ir joks pensininkas manau irgi nesiruosia, bet jau del naturaliu priezasciu. Todel valstybe turetu dengti didesne renovacijos kainos dali. Jai to nereikia, man tuo labiau
- 3 patinka
Comment
-
Parašė ArtisLT Rodyti pranešimąO nuo skirtingu langu, tai vimcioja visame mieste :/
Parašė ttttt Rodyti pranešimą
paskui tariamasi dėl spalvų ir realiai viską sprendžia gyventojų noras (duok die, kad atsirastų kažkas su normaliu skoniu, o ne "kad būtų linksmesnė spalva", kaip kaip Lenkijoj)
Jau seniai man taip įdomu ir niekaip negaliu suprasti, kas nulemia tokią spalvų baimę Lietuvoje, ir iš kur toks skirtumas nuo tame pačiame klimate gyvenančių, genetiškai, kultūriškai ir istoriškai labai artimu lenkų.Paskutinis taisė Tomizmas; 2019.10.22, 07:36.Snowflakes will attack U <3
Comment
-
Parašė Tomizmas Rodyti pranešimąJau seniai man taip įdomu ir niekaip negaliu suprasti, kas nulemia tokią spalvų baimę Lietuvoje, ir iš kur toks skirtumas nuo tame pačiame klimate gyvenančių, genetiškai, kultūriškai ir istoriškai labai artimu lenkų.
- 5 patinka
Comment
-
Parašė Ginthus Rodyti pranešimą
Geresnis skonis?Snowflakes will attack U <3
Comment
Comment