Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Daugiabučių renovacija Vilniuje

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Parašė spekas Rodyti pranešimą
    Net estetikos nereikia, kuri, sakyčiau, nėra prioritetas (nors ji man yra svarbi). Prioritetu turėtų būti kokybiškas visos šildymos sistemos (š. punktas, vamzdynai, radiatoriai) atnaujinimas. To nesiruošiant daryti, aš net siūlyčiau renovacijos iš vis nedaryti, nors esu didelis renovacijos entuziastas ir labai ją palaikau. Tai vat, kokia dalis iš minėtų žmonių aukščiau tai supranta, žino?... Net jei APVA techninio skyriaus vadovas, ar vienas jų, man telefonu aiškino, kad tokia šildymo sistema, kurią įsirengėme savo daugiabutyje, neegzistuoja... Aš nejuokauju jei ką : ) - taip sakė.

    Mačiau ne vieną renovuotą daugiabutį Vilniuje kur daug kas atnaujinta: fasadai, stogas etc., bet šildymo vamzdynai, nors ir pakeisti, bet kaip kerta butą keliose vietose, taip kerta - ir matosi tie siaubingi du vertikalūs vamzdžiai kambariuose. O juos galima lengvai pašalinti už maždaug tokią pačią kainą tik kitokio techninio sprendimo. Taip pat pristatyta daliklių, kurie išvis turėtų būti uždrausti (galėčiau paaiškinti kodėl). Arba yra variantų kur išvis šildymo sistema sena palikta...
    Dėl dviejų šildymo vamzdžių kambariuose: koks galimas variantas? Tuos vamzdžius perkelti į šoną ir paslėpti, ar čia dar kažkoks kitas sprendimas?
    100 minčių – miestai, transportas ir idėjos

    Comment

    Working...
    X