Toje namo dalyje ( kuri igaubta ) atrodo bus labai sviesios ir sauletos patalpos ,o stai ta dalis kuri isgaubta - tai ten dalis kambariu tokiama "giliame" seselyje ,kad atrodo kaip kokioje skyleje butum ilindes:-)
Aš man atrodo kad jau esu durnas , nes nelabai suprantu kam ta išsikišus dalis pastatyta buvo, pasižiūrėkit, ten gi joje iš abiejų pusių nėra langų, tai taip išeina kad ne butai bus????
Ne esme yra manyje. Muse, visuose musyse yra esme!
liutass> Ten nebaigtas statyti Sputnik viešbutis. Tačiau netrukus turėtų prasidėti Ambraso projektuoto viešbučio statybos, kur bus panaudoti šitie griaučiai
Šiaip įdomu ką Vyrokas galvoja daryti, jeigu jie tuo stiklu dengs visą fasadą, tada atrodys tikrai gerai, tačiau jeigu paliks tik centrinėje dalyje tai nžn..
Pradėjo surinkinėti kraną, beje ir prie to bendrabučio sienų poroje vietų yra metalinės konstrukcijos pritvirtintos, skirtos kiek suprantu statybinėm medžiagom kelti, galbūt pradės rekonstrukciją?
O kai paskutinį kartą ėjau pro Vyroko statybvietę, mačiau jau gulinčias krano dalis, kurias turbūt greitu laiku montuos ir pradės statyti paskutinę pastato dalį. Beje, čia keletas nuotraukų (krano, deja, nenufotografavau).
Comment