Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Vyroko Apartamentai

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Jei visa pastata padengs tuo stiklu tai bus puse bedos, bet jei puse bus vienokia, o kita puse kitokia - tai tikrai atrodys juokingai ir gales pretenduoti i klaikiausio Vilniaus pastato varda.

Comment

Man ir zalias pakankamai grazus stiklas, galetu visa taip padengti, o tas sidarbrinis atrodo lyg dalis pastato fasado butu medziaga uzdengta remontui, klaiku

Comment

Jei tuo sidabriniu (kaip jus vadinat) stiklu uzdengtu visa pastata butu liux. Ypatingai gerai butu, jei ir sena dali uzdengtu siuo stiklu. Blogiausiais variantas butu, jei po sito lopinelio eitu vel zalias stiklas, o po jo dar kazkoks ir gautusi makalyne.

Comment

Šiandien gavau atsakymą, jog pastatas bus 23 aukštų, o paskutinius korpusus pradės statyti šią vasarą
          Mano galerija Flickr'yje

Comment

tai taip iseitu, kad likusius korpusus zada statyti vienu metu, o kam tada juos atskirais korpusais vadina, ar ne paprasciau butu kaip viena korpusa statyti

Comment

Galima sakyti, jog vienas korpusas - viena laiptinė
              Mano galerija Flickr'yje

Comment

o gal vyroko atveju vadinama korpusais, kadangi turi omenyje kiekvieno skirtinga "apipavidalinima"

Comment

Mantai, gal galetum ju paklausti ar visa pastata dengs tuo stiklu ar tik jo puse?

Comment

kaip "busimam" namo gyventojui, turetu atskleisti tokias detales, jei jie patys zino

Comment

Dar parašė jog baigs statyti tik 2007, kas atrodo pakankamai ilgai. Dėl fasado tik dabar paklausiau ir išsiunčiau
                      Mano galerija Flickr'yje

Comment

Taigi dar jiems daug liko statyti, visai normaliai atrodo statybu pabaiga 2007 metais. O 2006 tikrai per anksti.

Comment

Šiandein dar gavau informacijos iš Vyroko. Pasirodo butams viršutiniuose aukštuose (nuo 20 a.) bus rengiamos varžytinės, ždž nupirks tas, kas daugiausiai pasiūlys. Tas dvigubas fasadas - tai priešgaisrinis balkonas bei jis numatomas ir kituose korpusuose/
                          Mano galerija Flickr'yje

Comment

Taigi 23, jau minėjau praeitame puslapyje
                            Mano galerija Flickr'yje

Comment

Eidamas nuo Vilniaus vartų dar ir Vyroką užkabinau

#172 Kaimynystė
                              Attached Files
                              Mano galerija Flickr'yje

Comment

Na jau turiu, tai kodėl neparodyt
                                Attached Files
                                Mano galerija Flickr'yje

Comment

Šioks toks Update iš kitos pusės

Comment

Dėkui, paskutinėje nuotraukoje tas pastatas kažkaip įdomiai atrodo
                                    Mano galerija Flickr'yje

Comment

Kul, bet jis iš kiemo savo tai atrodys kaip tikras monstras. Bene Lietuvoj didžiausias daugiabutis bus, aj antras, po EA, jei nieko nemaišau

Comment

Man regis Vyrokas ir bus didžiausias. Kiek pamenu plotas siekis ~20,000
                                        Mano galerija Flickr'yje

Comment

Parašė Mantaz
                                          Man regis Vyrokas ir bus didžiausias. Kiek pamenu plotas siekis ~20,000
                                          O man kazkaip atrodo, kad turetu buti daugiau nei 20 000 m^2. Beje, koks EA plotas?

Comment

Working...
                                          X