Ka jie daro su virsumi? Kam tos groteles ir kazkokie neaiskus dalykai ant stogo? Net baisu pagalvoti koks gali buti rezultatas. (nuotraukos autorius ex. SDmaster):
eilinis vyroko "pagrazinimas". Vis puosia, kad tik Vilniui butu geriau , nors tie neaiskus dalykai ant stogo atrodo labai laikini, is tolo tarsi kazkas panasaus i pakelejus.
Ka jie daro su virsumi? Kam tos groteles ir kazkokie neaiskus dalykai ant stogo? Net baisu pagalvoti koks gali buti rezultatas. (nuotraukos autorius ex. SDmaster):
Ant stogo tai pritvirtinti laikikliai pakabinamam lopsiui (matyt su juo fasadas buvo montuojamas)
Ale man kitas dalykas uzkliuvo KAM jie nuarde krana??? Jei pastatas butu sukesis toliau, tai as manyciau kad kranas galejo pasiekt dar dvi laiptines, bent vizualiai kitas fotkes paziurejus...
Ne esme yra manyje. Muse, visuose musyse yra esme!
Ale man kitas dalykas uzkliuvo KAM jie nuarde krana??? Jei pastatas butu sukesis toliau, tai as manyciau kad kranas galejo pasiekt dar dvi laiptines, bent vizualiai kitas fotkes paziurejus...
Na nzn as tai kaip tik galvojau kad kranas buvo specialiai tokioj padeti pastatytas, kad dastacius kita korpusa jo itvirtinimus butu galima itvirtint i kita korpusa, o tuo tarpu kol yra itvirtinimai toj vietoj tiesiog neidet stiklo...
Na nzn as tai kaip tik galvojau kad kranas buvo specialiai tokioj padeti pastatytas, kad dastacius kita korpusa jo itvirtinimus butu galima itvirtint i kita korpusa, o tuo tarpu kol yra itvirtinimai toj vietoj tiesiog neidet stiklo...
Butai tai ten jau parduoti kaip internete ziurejau O siaip tai as kitaip manau, kadangi tokie kranai yra tik 4 tai jauciu kad ji gali isvezt prie spaudos rumu bo te kausta stato du 23 aukstu daugiabucius, o turi tik viena krana vienam namui, o nori abu pastatyt iki 2006 vasaros. plius tas krano perstatymas vyrokui nemazai kainuotu...
del vyroko tai as jau net nebezinau ka ir besakyt... viena dalis tokia, kita tokia, viena su zalumynais, kita be zalumynu ir tt ir tt... apie islinkimus ir formas tai net nera ka ir sneket... laukiam galutinio sito stebuklo rezultato.
Beje, man vienas is kraupesniu dalykeliu apie si pastata - kad tokio masyvumo namas tokioje svarbioje vietoje su tokia brangia zeme neturi pozeminiu parkingu - tai gan neblogai parodo projekto "rimtuma"... Niekada nepirkciau buto tokiam name ir nepatarciau kitiems - po desimtmecio kito, kai tas namas nusiurs, tai gali tapti viena is Vilniaus gedu. Bendrai tai ka cia po desimtmecio...
*nuosirdziai tikiuosi, kad as neteisus*
Beje, man vienas is kraupesniu dalykeliu apie si pastata - kad tokio masyvumo namas tokioje svarbioje vietoje su tokia brangia zeme neturi pozeminiu parkingu - tai gan neblogai parodo projekto "rimtuma"...
Parkingas lygtais planuojamas virš požeminės Kernavės g. dalies. Bet iki tol
Pati kraupiausia Vyroko detalė, tai tie primityvūs ir pigūs "prielipai" iš Konstitucijos prospekto pusės. Jei į patį nama dar galima žiūrėt nežiaukčiojant, tai jie vaizdą gadina visiškai.
Comment