kad tik tavo zodziai issipildytu
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Vyroko Apartamentai
Collapse
X
-
nieko nematau gero as tam vyroke. Bent jau kolkas. Is Konstitucijos prospekto atrodo dar dar pakenciamai, bet is vidines... Atrodo taip, kaip sulipdyti du visiskai skirtingi pastatai. Visiskai neaiski ju minties eiga. Ar kas nors bent jau nujauciat kaip atrodys trecioji dalis, jei tokia isvis bus? Pirmoji dalis riesta, antra-ispusta, o trecia? Ispusta? Riesta? Su nukirtimu ar be? Bus kokia nors logika siam pastate ar ne? Chaosas kazkoks. Manau geriausia butu ir paskutine dali padaryt kitokia nei pirmos dvi. Tada bent jau visas pastatas butu netvarkingas. Tas chaosas ir butu kazkokia tai tvarka. O jei dabar viena pastato bus dalis vienokia, o dvi kitokios, mano manymu, gausis didelis didelis rudas(arba zalias)...
Comment
-
Parašė Mariusį priemoniu dirvai paruosti sarasa ieina ir lusnu deginimas Bet paskutineje nuotraukoje esantis pastatas matyt ne tiap lengvai pasiduos, be buldozerio nepasieis matyt, ten kaip ir murinis jisai.Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
Parašė MantazParašė Mariusį priemoniu dirvai paruosti sarasa ieina ir lusnu deginimas Bet paskutineje nuotraukoje esantis pastatas matyt ne tiap lengvai pasiduos, be buldozerio nepasieis matyt, ten kaip ir murinis jisai.
Comment
-
as manau forumieciai bent daugelis is cia pasisakiusiu geriau pati vyroka suspardytu ...ar bent nors jo valdyba kokia
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
--------------------------------------------------
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
-
Parašė Dzipasgal ir grazeja, bet tos zalios dailylentes tai nerauk rutu
Tik aisku skonio problemos sitame vyroke...
Comment
-
Ramiai
Tik nereikia burti kad Vyrokas staiga pradejo atrodyt normaliai. Man cia labiau panasu i pripratima. Spardomas suo irgi pripranta Ta zalia spalva nera bjauri, taciau kaip ji priderinta, tai cia jau tikras siaubas. Visai nesvarbu kas ten slepiasi po zaliu dazu sluoksniu-ar varis ar aliuminis argalu gale auksas. Man jis nuo to ne kiek nepagrazeja. Derinys yra baisus, o ne spalvos. Nera jokios sistemos kaip pastatas yra "puosiamas" ta skarda. Ir visai nepanasu kad ta sistema atsiras. Jei jau pradejo dengti skarda, tai kodel visos vidines puses nepadenge ja? Galu gale ar bent kas nors nutuokiat kaip tas pastatas atrodys galutiniam variante? Viena dalis vienokia, kita-kitokia, ir be tos "labai brangios" skardos. Kolkas pastatas atrodo visiskai "be rysio".
Comment
Comment