Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Vyroko Apartamentai

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

kad tik tavo zodziai issipildytu

Comment

Mano manymu Vyrokas gereja ne dienomis, bet valandomis Galutinis variantas gali gautis netgi labai neblogas

Comment

sim salabim tibidih tibidach... ateitis man rodo: VYrokas taps musu salies architektu sugebejimu israiskos klyksmas... ir plauks juros minios zmoniu i ji pasiziuret...

Comment

nieko nematau gero as tam vyroke. Bent jau kolkas. Is Konstitucijos prospekto atrodo dar dar pakenciamai, bet is vidines... Atrodo taip, kaip sulipdyti du visiskai skirtingi pastatai. Visiskai neaiski ju minties eiga. Ar kas nors bent jau nujauciat kaip atrodys trecioji dalis, jei tokia isvis bus? Pirmoji dalis riesta, antra-ispusta, o trecia? Ispusta? Riesta? Su nukirtimu ar be? Bus kokia nors logika siam pastate ar ne? Chaosas kazkoks. Manau geriausia butu ir paskutine dali padaryt kitokia nei pirmos dvi. Tada bent jau visas pastatas butu netvarkingas. Tas chaosas ir butu kazkokia tai tvarka. O jei dabar viena pastato bus dalis vienokia, o dvi kitokios, mano manymu, gausis didelis didelis rudas(arba zalias)...

Comment

Joa...Tas komiblokas su LG reklama tikrai neisipaso O ziurint is priekio tai Vyrokas gan neblogai atrodo...Tik labai idomu kox bus galutinis rezultatas...
            P.S Vienikimes ir griaukime LG komibloka B-)
            "Klaipėda - Laisvu stiliumi"

Comment

kada zadama pradet 3-aji etapa,a?

Comment

Parašė Rokas
                kada zadama pradet 3-aji etapa,a?
                Jie ten jau ruošia dirvą
                Mano galerija Flickr'yje

Comment

į priemoniu dirvai paruosti sarasa ieina ir lusnu deginimas Bet paskutineje nuotraukoje esantis pastatas matyt ne tiap lengvai pasiduos, be buldozerio nepasieis matyt, ten kaip ir murinis jisai.

Comment

Parašė Marius
                    į priemoniu dirvai paruosti sarasa ieina ir lusnu deginimas Bet paskutineje nuotraukoje esantis pastatas matyt ne tiap lengvai pasiduos, be buldozerio nepasieis matyt, ten kaip ir murinis jisai.
                    Man regis vietinė chebra galėtų jį vietoj suspardyt, gal net pigiau kainuotų
                    Mano galerija Flickr'yje

Comment

Parašė Mantaz
                      Parašė Marius
                      Man regis vietinė chebra galėtų jį vietoj suspardyt, gal net pigiau kainuotų
                      o forumieciai dar padetu Tik uz pagalba ir uz vyroko lesu taupyma galetu mums kokia paslauga padaryti - na kad ir tuos zalius tapetus nuplesti

Comment

as manau forumieciai bent daugelis is cia pasisakiusiu geriau pati vyroka suspardytu ...ar bent nors jo valdyba kokia

Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/

--------------------------------------------------

Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!

Comment

Vyroko pisuaras - akivaizdus įrodymas, kad Vilniuje visi stato ką nori, ir kaip nori
                          It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on

Comment

pisuaras

Comment

Nazinai ko tiketis toliau, bet kolkas Vyrokas grazeja...

Comment

na tas priestatas tai man isvis normaliai atrodo
                                kuo tolyn tuo gražyn

Comment

gal ir grazeja, bet tos zalios dailylentes tai nerauk rutu

Comment

kai bags visa pastata iki galo manau kad bus tikrai grazu akiai. prazia visaliak prisvilusi buna, aisku tta zalia spalva baisu, bet tikrai dar ne pasaulio pabaiga

Comment

Parašė Dzipas
                                      gal ir grazeja, bet tos zalios dailylentes tai nerauk rutu
                                      ne dailylentes cia o patinuoto vario skarda. labai prabangi medziaga tarpkitko. Jei kas matet kaip atrodo renzo piano projektuotas pastatas a la laivas amsterdame ( http://194.185.232.3/works/035/ ) tai visi jo fasadai dengti tokia skarda.
                                      Tik aisku skonio problemos sitame vyroke...

Comment

Gera ta zalia spalva. Pakankamai tvarkingai dera prie stiklo spalvos.
                                        Tikras problemas su skoniu turi ne "Vyroko",o EA proektuotojai. Nieko nera Vilniuje baisesnio nei oranziniai EA sonai

Comment

Ramiai
                                          Tik nereikia burti kad Vyrokas staiga pradejo atrodyt normaliai. Man cia labiau panasu i pripratima. Spardomas suo irgi pripranta Ta zalia spalva nera bjauri, taciau kaip ji priderinta, tai cia jau tikras siaubas. Visai nesvarbu kas ten slepiasi po zaliu dazu sluoksniu-ar varis ar aliuminis argalu gale auksas. Man jis nuo to ne kiek nepagrazeja. Derinys yra baisus, o ne spalvos. Nera jokios sistemos kaip pastatas yra "puosiamas" ta skarda. Ir visai nepanasu kad ta sistema atsiras. Jei jau pradejo dengti skarda, tai kodel visos vidines puses nepadenge ja? Galu gale ar bent kas nors nutuokiat kaip tas pastatas atrodys galutiniam variante? Viena dalis vienokia, kita-kitokia, ir be tos "labai brangios" skardos. Kolkas pastatas atrodo visiskai "be rysio".

Comment

Working...
                                          X