Parašė Vaidas
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Vyroko Apartamentai
Collapse
X
-
Bet zinot, man kazkaip ta zalia spalva derinyje su juoda visai neblogai atrodo...o dar kai degs rausvos sviesos lempos pro langus..turbut butu kazko idomesnio. Tikrai dabar nebuciau toks kritiskas spalvos atzvilgiu.
Taciau kas liecia issikisima. Prognozuociau dar viena toki isoriniu radiusu. Kitaip ju architekturine minti niekaip negaleciau suprasti.. nebent apsirukyciau kartu su jais
Comment
-
Ech, bet kokiu atveju, būtų jis tolydus, tai db pradėjo visokius bandymus atlikinėt
Dėl apdailos tai sutikčiau, kad reikia palaukt, kol viską baigs, bet kitavertus jau galime numatyt rezultatą.
Beje, kokia neryški mėlyna jam būtų tikę labiau. Ar bent kažkas panašaus kaip vizualizacijojeMano galerija Flickr'yje
Comment
-
Landziojau as po SCC temas ir sustojo mano zvilgsnis ties Rygos "Saules Akmens" Gacio nuotrauka..... Ir kazkaip ji man primine, bent siuo rakursu ziurint, musu zaliaji "nzn kas bus rytoj" kurini. Gal Vyroko architektai tikrai bando savo tverini priartinti prie sio vaizdelio? Dauguma elementu sutampa, tik proporcijos skiriasi :
Comment
-
Sendie girdejau kitu gandu. Na, koleikas tai tik gandai, bet anyway... Berods projekto pakitimus salygojo insoliacijos reiaklavimu neatitikimas. To pasekoje Vyrokas privalejo mazinti aukstinguma, tuo paciu plesti kitas galimas pastato dalis. Taigis, atsizvelgiant i tokia info, galime nesulaukti apartamentus tokio aukscio, kaip iki siol tikejomes
Bet kuriuo atveju, koleikas tai tik gandai... taciau kazkas vercia juos dirbti nelabai sparciai, turbut kazkokiu problemu jie vis delto turi
Comment
Comment