Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Vyroko Apartamentai

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė Mantaz
    Nereik, aš jiem jau parašiau penktadienį. Prašiau informacijos straipsnio miestai.net rašymui
    Gerai nerasysiu. Paziuresim ka jie tau atsius, jei nieko tada as parasysiu .

Comment

Regis ruošiamasi trečiojo pusaukščio statybai. Nuotraukos darytos prieš 2 dienas, o šnd dar praėjau pro šalį, taigi tai akivaizdu

Vyrokas®
      Kupinas netikėtumų™

Mano galerija Flickr'yje

Comment

Idealiausias variantas būtų, jei ta ketera didėtų atskirai nuo pagrindinės dalies, t.y. būtų dar vienas laiptas ir visas pastato aukštis padidėtų 6 aukštais, bet tas išlinkimas kelia abejonių
        Mano galerija Flickr'yje

Comment

Zaliojo siaubo tolimesnio augimo galimybiu studija

Var. 1

Var. 2

Comment

Tas islinkimas man atrodo reiskia, kad zaliasis siaubas pradeda riestis i kita puse.

Comment

O dievuliai
              Mano galerija Flickr'yje

Comment

Parašė Mantaz
                O dievuliai

Comment

Parašė Edd
                  Tas islinkimas man atrodo reiskia, kad zaliasis siaubas pradeda riestis i kita puse.
                  Šiaip pagrindinė dalis sukasi kaip ir sukosi, ten ir namai griaunami toj pusėj, tai abejotina, jog suksis į kitą pusę.

Dar variantas, kad iškils pora savotiškų "bokštelių", t.y. tie pusaukščiai nesusilies tarpusavy. Bet čia gali spėliot kiek nori
                  Mano galerija Flickr'yje

Comment

@Mantaz: Jo cia gali buti n variantu. Jie tau dar laisko neparase? Galbut jie ir patys jau nebezino koks bus galutinis eksperimento rezultatas .

Comment

Parašė Edd
                      @Mantaz: Jo cia gali buti n variantu. Jie tau dar laisko neparase? Galbut jie ir patys jau nebezino koks bus galutinis eksperimento rezultatas .
                      Nemanau, kad ir beparašys
                      Mano galerija Flickr'yje

Comment

parazitai greit gi dauginas....

Comment

Vyrokas yra jega. Ka mes darytume be jo! Is ko butu galima isteriskai juoktis diena is dienos ir niekad nepavargti!
                          You have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist.

Comment

Ce, tikiuosi, jus chebra, pajuokavot su tuo dar vienu islinkimu?
                            Mane tai jau gasdina, tie Vyroko simptomai jau byloja apie diagnoze...

Tas naujas iskilimas byloja apie pagrindines architekturines idejos keitima is pagrindu...... Ju darbo pobudis mane stebina... Jie tikrai gali sugalvoti ta pastata dar praplatinti i isore (ale platejantis i virsu), ta prasme taip, kaip tai padaryta su "Vilniaus Vartais", "Victoria" . (tikiuosi, jiems naujos idejos nepasiuliau)

Beje, gal reiketu suorganizuoti konkurseli, ale... "Kaip patobulintumet Vyroko Apartamentus?" . Nugaletoju paskelbtumem ta, kurio sprendimas bus arcaiusiai igyvendinto objekto

Comment

Visgi regis, jog trečio pusaukščio nestatys

Mano galerija Flickr'yje

Comment

Zinokit skaiciau jusu komentarus wisus ir juokioausi, geru sukiu sugalwojot labiausiai istrigo "zaliasis siaubas pleciasi", seip kaip as jki tikrowei pamaciau tai gal ir nieko, bet kaip iswydom jo ta zaliaji stoga tai ir fantazija atsoko, kiek zinau tai ji jau gan senokai stato?O kaip su tuo moderniuoju SBA bokstu?Juk toks "burbulas" buwo didelis ispustas, o dabar nieko...Gal jo net nebestatys?
                                Jooo zaliasis siaubas
                                "Klaipėda - Laisvu stiliumi"

Comment

Parašė Montezauras_klp
                                  Zinokit skaiciau jusu komentarus wisus ir juokioausi, geru sukiu sugalwojot labiausiai istrigo "zaliasis siaubas pleciasi", seip kaip as jki tikrowei pamaciau tai gal ir nieko, bet kaip iswydom jo ta zaliaji stoga tai ir fantazija atsoko, kiek zinau tai ji jau gan senokai stato?O kaip su tuo moderniuoju SBA bokstu?Juk toks "burbulas" buwo didelis ispustas, o dabar nieko...Gal jo net nebestatys?
                                  Jooo zaliasis siaubas
                                  Taip, jį statys, dabar rangovo konkursas vyksta, o baigsis sausį regis
                                  Mano galerija Flickr'yje

Comment

Gal jie cia kokie girti, sakau, ta Vyroka state... Netycia per auksta toj vietoj pastate, o juk negriausi dabar... Tad belieka libdyti bet kokia kakofonija. Nes kitaip sunku suprast kuria linkme tas pastatas suka. Atrodo baisiai, bet matomai tai dar nera pabaiga...

Comment

Vyrokui sūlau naują šūkį: "Vyrokas - the power of imagination"

EDIT: Galima padaryt konkursą kas sugalvos taikliausią (pagal jų darbo sitlių) reklaminį šūkį "Vyrokui"

Comment

/\'
                                        Super......

beje gera ideja del konkurso....
                                        You have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist.

Comment

"Vyrokas - jūs nepatikėsite, ką mes sugebame!"

Comment

Working...
                                          X