Parašė Mantaz
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Vyroko Apartamentai
Collapse
X
-
Parašė EddTas islinkimas man atrodo reiskia, kad zaliasis siaubas pradeda riestis i kita puse.
Dar variantas, kad iškils pora savotiškų "bokštelių", t.y. tie pusaukščiai nesusilies tarpusavy. Bet čia gali spėliot kiek noriMano galerija Flickr'yje
Comment
-
Ce, tikiuosi, jus chebra, pajuokavot su tuo dar vienu islinkimu?
Mane tai jau gasdina, tie Vyroko simptomai jau byloja apie diagnoze...
Tas naujas iskilimas byloja apie pagrindines architekturines idejos keitima is pagrindu...... Ju darbo pobudis mane stebina... Jie tikrai gali sugalvoti ta pastata dar praplatinti i isore (ale platejantis i virsu), ta prasme taip, kaip tai padaryta su "Vilniaus Vartais", "Victoria" . (tikiuosi, jiems naujos idejos nepasiuliau)
Beje, gal reiketu suorganizuoti konkurseli, ale... "Kaip patobulintumet Vyroko Apartamentus?" . Nugaletoju paskelbtumem ta, kurio sprendimas bus arcaiusiai igyvendinto objekto
Comment
-
Zinokit skaiciau jusu komentarus wisus ir juokioausi, geru sukiu sugalwojot labiausiai istrigo "zaliasis siaubas pleciasi", seip kaip as jki tikrowei pamaciau tai gal ir nieko, bet kaip iswydom jo ta zaliaji stoga tai ir fantazija atsoko, kiek zinau tai ji jau gan senokai stato?O kaip su tuo moderniuoju SBA bokstu?Juk toks "burbulas" buwo didelis ispustas, o dabar nieko...Gal jo net nebestatys?
Jooo zaliasis siaubas"Klaipėda - Laisvu stiliumi"
Comment
-
Parašė Montezauras_klpZinokit skaiciau jusu komentarus wisus ir juokioausi, geru sukiu sugalwojot labiausiai istrigo "zaliasis siaubas pleciasi", seip kaip as jki tikrowei pamaciau tai gal ir nieko, bet kaip iswydom jo ta zaliaji stoga tai ir fantazija atsoko, kiek zinau tai ji jau gan senokai stato?O kaip su tuo moderniuoju SBA bokstu?Juk toks "burbulas" buwo didelis ispustas, o dabar nieko...Gal jo net nebestatys?
Jooo zaliasis siaubasMano galerija Flickr'yje
Comment
Comment