Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Vyroko Apartamentai

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Idomu kokiu siuprizu pateiks kito Vyroko daugiaaukscio statyba hm

Comment

Vat dabar jau galima pradėt nerimaut

Turiu nuojautą, jog pusaukščių statyba kažkaip susijusi su vidiniu išlinkimu. Tikriausiai sugalvojo dar gudresnį būdą, kaip padidint pastato plotą.

Šiandienos nuotraukos

Mano galerija Flickr'yje

Comment

As pusauksciais ju nevadinciau - atrodo, kad tiesiog ta dali stato aukstesne nei ji turetu buti. Architektas turbut gaves nurodymu is uzsakovu matyt kazka "idomaus" ir "unikalaus" sugalvojo.

Comment

Parašė Edd
          As pusauksciais ju nevadinciau - atrodo, kad tiesiog ta dali stato aukstesne nei ji turetu buti. Architektas turbut gaves nurodymu is uzsakovu matyt kazka "idomaus" ir "unikalaus" sugalvojo.
          Na tie aukštai per pusę paviršiaus ploto eina, tad manau tai pusaukščiai
          Mano galerija Flickr'yje

Comment

Hallo,

Bet chia nedarykim man visokiu Welcomenu, nes as jau senas vilkas, tik tiek, kad pertrauka ilgoka buvau padares.

O del vyroko, tai mano vienos drauges tevai tenai buta nusipirko ir jau turejo isikelti, bet vyrokas viska vilkina, tai dabar juos ten visi i teisma duoda. Tures jie bedu man rodos:/

O viena moterishke pardave buta, kad ten isikeltu. Tai dabar sake ji ten isikele ir be vandens/duju ir panashiu dalyku gyvena. Viena statomame name. Nu zodzhiu, bishki sunkiai jiems ten sekas kiek suprantu. Tik nesuprantu kodel reikejo pradedi antros dalies statybas pirmos dar neirengus.

Comment

Matosi jiems tikrai sunkiai sekasi klientų poreikius tenkint ir blogiausiai, kad tai daroma norint gauti didesnį pelną

Beje, Eidivi, apie kokią pertrauką šneki?
              Mano galerija Flickr'yje

Comment

Daro jie cia kazkokias aferas Su bendruomene pyktis jau yra blogai, ir neduok dieve jie visa vaizda sugadins

Comment

Parašė Mantaz
                  Na tie aukštai per pusę paviršiaus ploto eina, tad manau tai pusaukščiai
                  As galvojau, kad tu turi omeny, kad jie zemesni, nei iprasti aukstai.

Beje, gal kas turit "Helios" nauju nuotrauku? Vakar praejau pro sali - jau galima suprasti kokios formos ir ka ten stato . Bet siaip stato kitaip nei pvz. ET - pirmiau pastato kolonas per kelis aukstus, o tada daro perdangas. Ir tas pacias perdangas daro ne is karto o dalimis per kelias dienas ar net ilgiau.

Comment

Vyroko paaukstinimas tai tik pirma plano dalis! Veliau eis paplatinimas [i visas puses]! Rezultate gausis unikalus architekturos sedevras
                    You have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist.

Comment

Parašė John
                      @Edd

galetum ir pats nuotrauku padaryti
                      Gal ir galeciau, bet tingiu ir be to zinau kad yra John, Mantaz ir kt., kurie padarys nuotrauku ir ides cia .

Comment

Visiškai pritariu John, forume apie Vilnių praktiškai John ir aš kartais pridedu, reiktų ir kitiems užpakalius pajudint
                        Mano galerija Flickr'yje

Comment

Tai kad uztenka jusu nuotrauku . O mes uztai "kritiskai ir argumentuotai" issakom savo poziuri .

@John: Kur tu dingsi, eisi ir fotografuosi, nes priesingu atveju tau bus: nuo kitu forumo nariu.

Comment

@John: Tu jau esi "pamokytas", todel daug naudingiau butu jei eitum fotografuoti tu .

Comment

Jei kartais kalbi apie vasarą (), tai labai gali būt, kad ir mano žygiai kuriam laikui baigsis
                              Mano galerija Flickr'yje

Comment

Edd prisišnekėjo, tai db tegu pakeičia

Nors paskutinės nuotraukos dar nesenos, įdėsiu naujų, nes kamgi laikyt, kad kiti nematytų

Mano galerija Flickr'yje

Comment

sdes: "I like the Vyrokas apartment tower, I like it very much "

OlekD: "Vyrokas tower is very nice!!!"

Comment

@John: Gal geriau bus jei mes ji pernelyg nuvertinsim, tada neteks nusivilti, ypatingai turint omeny tai, kad vyrokas moka apvilti .

Comment

Nuo Revoliucijau muziejaus ir panašaus kampo jis labai gerai atrodo, bet iš kitos pusės kaip koks kaliošas

Mano galerija Flickr'yje

Comment

As turbut nusiusiu laiska "Vyrokui" su nuoroda i sia tema, gal atsakys i kelis klausimus, pvz.: ka jie dabar daro? (nes nepanasu i tai ka turetu statyti pagal pirmini renderinga). Gal atsakys ir del to kito planuojamo pastato. O be to galetu pasiskaityti ir nuomones tokias kaip: "zaliasis siaubas pleciasi" . Visai i nauda tai iseitu, nors jiems turbut tas pats - svarbiausia, kad $ bus.

Comment

Parašė Edd
                                          As turbut nusiusiu laiska "Vyrokui" su nuoroda i sia tema, gal atsakys i kelis klausimus, pvz.: ka jie dabar daro? (nes nepanasu i tai ka turetu statyti pagal pirmini renderinga). Gal atsakys ir del to kito planuojamo pastato. O be to galetu pasiskaityti ir nuomones tokias kaip: "zaliasis siaubas pleciasi" . Visai i nauda tai iseitu, nors jiems turbut tas pats - svarbiausia, kad $ bus.
                                          Aš jiem jau parašiau penktadienį. Prašiau informacijos straipsnio miestai.net rašymui Tikiuos ryt sulakt atsakymo, nors kaip su Vyroku, sunku ko nors tikėtis
                                          Mano galerija Flickr'yje

Comment

Working...
                                          X