Idomu kokiu siuprizu pateiks kito Vyroko daugiaaukscio statyba hm
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Vyroko Apartamentai
Collapse
X
-
Parašė EddAs pusauksciais ju nevadinciau - atrodo, kad tiesiog ta dali stato aukstesne nei ji turetu buti. Architektas turbut gaves nurodymu is uzsakovu matyt kazka "idomaus" ir "unikalaus" sugalvojo.Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
Hallo,
Bet chia nedarykim man visokiu Welcomenu, nes as jau senas vilkas, tik tiek, kad pertrauka ilgoka buvau padares.
O del vyroko, tai mano vienos drauges tevai tenai buta nusipirko ir jau turejo isikelti, bet vyrokas viska vilkina, tai dabar juos ten visi i teisma duoda. Tures jie bedu man rodos:/
O viena moterishke pardave buta, kad ten isikeltu. Tai dabar sake ji ten isikele ir be vandens/duju ir panashiu dalyku gyvena. Viena statomame name. Nu zodzhiu, bishki sunkiai jiems ten sekas kiek suprantu. Tik nesuprantu kodel reikejo pradedi antros dalies statybas pirmos dar neirengus.
Comment
-
Parašė MantazNa tie aukštai per pusę paviršiaus ploto eina, tad manau tai pusaukščiai
Beje, gal kas turit "Helios" nauju nuotrauku? Vakar praejau pro sali - jau galima suprasti kokios formos ir ka ten stato . Bet siaip stato kitaip nei pvz. ET - pirmiau pastato kolonas per kelis aukstus, o tada daro perdangas. Ir tas pacias perdangas daro ne is karto o dalimis per kelias dienas ar net ilgiau.
Comment
-
As turbut nusiusiu laiska "Vyrokui" su nuoroda i sia tema, gal atsakys i kelis klausimus, pvz.: ka jie dabar daro? (nes nepanasu i tai ka turetu statyti pagal pirmini renderinga). Gal atsakys ir del to kito planuojamo pastato. O be to galetu pasiskaityti ir nuomones tokias kaip: "zaliasis siaubas pleciasi" . Visai i nauda tai iseitu, nors jiems turbut tas pats - svarbiausia, kad $ bus.
Comment
-
Parašė EddAs turbut nusiusiu laiska "Vyrokui" su nuoroda i sia tema, gal atsakys i kelis klausimus, pvz.: ka jie dabar daro? (nes nepanasu i tai ka turetu statyti pagal pirmini renderinga). Gal atsakys ir del to kito planuojamo pastato. O be to galetu pasiskaityti ir nuomones tokias kaip: "zaliasis siaubas pleciasi" . Visai i nauda tai iseitu, nors jiems turbut tas pats - svarbiausia, kad $ bus.Mano galerija Flickr'yje
Comment
Comment