Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Vyroko Apartamentai

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė Montezauras_klp
    Bet tas komiblokas ant kurio stogo puikuojasu LG reklama man vezi varo, aplinkui modernus pastatai o per viduri Komiblokas stovi, o jis senai statytas?Nes seip tikrai galetu jo ten nebuti
    Ji greičiausiai apie 70-us, 80-us statytas, deja valdžia jo nerestauruos, nes tai privatus statinys. Žmonės ten irgi nesunteresuoti ką nors darys, nes dauguma ne itin mieli asmenys.

Beje, po to kai pastatė aplinkinius dangoraižius, kainos šiame name šoktelėjo dukart
    Mano galerija Flickr'yje

Comment

ruosiamasi renovuoti istisus rajonus, netgi eile sudaryta, kurie bus pirmieji (kiek zinau snipiskes berots 7 pagal eile), o cia vieno namo sutvarkyti neranda priemoniu.

Comment

Parašė Mantaz
        30,000 m2 gan neblogas tūris, matyt bus masyvoka apatinė dalis
        Pastatas toli grazu nebus 30 000 m2. Speju, kad ir 20 000 m^2 nesieks. Atidziau perskaityk :
        šioje miesto dalyje ketinama pastatyti apie 30 000 m2 polifunkcinės paskirties statinių, kurie susijungs į vieną kvartalą

Comment

Siandien pravaziavau pro "Vyroka" ir kazkaip atrodo, kad jie stato siek tiek kitaip nei turetu. Gal kas turi nauju nuotrauku?
          Beje, salia forum palace kazkokie ekskavatoriai dirba, ten lygtais merko statyba kazka zadejo statyti.

Comment

Parašė John
            Edd, ka butent turi omeny "siek tiek kitaip nei turetu"?
            As greitai pravaziavau ir daug ten nieko neziurejau, todel nesu tikras, bet man atrodo, kad buvo mazdaug taip:

Idomus renderingas, ane?

Arba ten taip staigiai kils i virsu arba pakeite dizaina, arba as suklydau ir ten taip turi buti.

Comment

Galetu jis apsupti ta monolita, susidarytu cilindras toks ir tada apzeldint ji vijokliais, butu didelis modernus daugiauaukstis su daug zalumos vidinaim kieme Dreaming...

Comment

Aš irgi pastebėjau. Man regis jie aukština pastatą, būtent padarydami jį ne tolygų, kaip pradiniam projekte, o laiptuotą. O John nuotraukoj kaip tik ir matyti ta papildoma plokštė.

Žaliasis siaubas plečiasi
                Mano galerija Flickr'yje

Comment

Parašė John
                  Rytoj pats paziuresiu ir pateiksiu jums architekturos "experto-teoretiko" nuomone, kad neliktu jokiu neaiskumu
                  Jau galim iškart lažintis, a?
                  Mano galerija Flickr'yje

Comment

Galbut sugalvojo, kad iskarto aukstesni statyti butu geriau, nes daugiau butu, daugiau $ .

Lauksim experto-teoretiko expertizes.

Comment

vyrokas kelia itarimus ir paranoja a?tiesa sakant man irgi
                      bet cia man rodos viskas tvarkoje su tuo stogu,palipdziau su photoshopu ir nepanashu kad butu kas paaukshtinta:

Comment

Man regis būtent pažymėtoji plokštė didžiausią rūpestį kelia
                        Beje, ar mūsų ekspertas-teoretikas jau įvertino padėtį?

Mano galerija Flickr'yje

Comment

Na gal ten tik atramine plokste kokia laikanti, kad pastatas nesugriutu
                          Tikekimes nedastatys kokios nesamones ir islaikys nuozulnu slaita

Comment

Viskas aišku, stato pusaukštį, t. p. žinomą kaip "penthouse" Dėkui už fotkes
                            Mano galerija Flickr'yje

Comment

turi omenyje, kad jis neis per visa pavirsiaus plota?

Comment

Na, kaip suprantu, jie sugalvojo nuozulnu slaita palikti tik is vienos puses, o kita laiptuota puse pakelti. Bet nesuprantu, kodel jie ta issikisima daro istisai gelzbetonini? Pagal ideja, jis turetu buti toks pat, kaip ir kiti analogiski "laipteliai", t.y. uzstiklintas. Nejau sugalvojo ten ne viena auksta uzkelt?

Joooo...........

Comment

vyroko statybos primena kazkoki tai nevykusi darzelinuko bandyma statyti utopini nama is plastelino.
                                  You have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist.

Comment

na pagal tai ka snekejo ju vadovas - matyti, kad ju firma eksperimentatore. Tai, kas kazkam sauna - mes staiga pamatom, kaip nauja atsiradusia kokia nors nelogiska detale ar eksperimentatoriaus vaizduoteje gimusia spalva Nuostabi ta firma Vyrokas.

Comment

O kai teks griauti del netikusio estetinio vaizdo ar nepavykusio eksperimento... ka tada darys

Comment

tada speju bus apkaltinti tie, kurie nores griauti, kadangi nesupranta ir neturi estetinio skonio Nezinau ar tas vadovas apskritai girdejes toki zodi kaip estetika, bet va eksperimentuoti tai jau nebijo

Comment

Parašė John
                                          Sugalvojau pora reklaminiu sukiu Vyroko kompanijai

Vyrokas - jus busite nustebinti
                                          Vyrokas - visada kupinas netiketumu

cia butu gera ju vizitine kortele

Comment

Working...
                                          X