Bet tas komiblokas ant kurio stogo puikuojasu LG reklama man vezi varo, aplinkui modernus pastatai o per viduri Komiblokas stovi, o jis senai statytas?Nes seip tikrai galetu jo ten nebuti
Ji greičiausiai apie 70-us, 80-us statytas, deja valdžia jo nerestauruos, nes tai privatus statinys. Žmonės ten irgi nesunteresuoti ką nors darys, nes dauguma ne itin mieli asmenys.
Beje, po to kai pastatė aplinkinius dangoraižius, kainos šiame name šoktelėjo dukart
ruosiamasi renovuoti istisus rajonus, netgi eile sudaryta, kurie bus pirmieji (kiek zinau snipiskes berots 7 pagal eile), o cia vieno namo sutvarkyti neranda priemoniu.
Siandien pravaziavau pro "Vyroka" ir kazkaip atrodo, kad jie stato siek tiek kitaip nei turetu. Gal kas turi nauju nuotrauku?
Beje, salia forum palace kazkokie ekskavatoriai dirba, ten lygtais merko statyba kazka zadejo statyti.
Galetu jis apsupti ta monolita, susidarytu cilindras toks ir tada apzeldint ji vijokliais, butu didelis modernus daugiauaukstis su daug zalumos vidinaim kieme Dreaming...
Aš irgi pastebėjau. Man regis jie aukština pastatą, būtent padarydami jį ne tolygų, kaip pradiniam projekte, o laiptuotą. O John nuotraukoj kaip tik ir matyti ta papildoma plokštė.
vyrokas kelia itarimus ir paranoja a?tiesa sakant man irgi
bet cia man rodos viskas tvarkoje su tuo stogu,palipdziau su photoshopu ir nepanashu kad butu kas paaukshtinta:
Na, kaip suprantu, jie sugalvojo nuozulnu slaita palikti tik is vienos puses, o kita laiptuota puse pakelti. Bet nesuprantu, kodel jie ta issikisima daro istisai gelzbetonini? Pagal ideja, jis turetu buti toks pat, kaip ir kiti analogiski "laipteliai", t.y. uzstiklintas. Nejau sugalvojo ten ne viena auksta uzkelt?
na pagal tai ka snekejo ju vadovas - matyti, kad ju firma eksperimentatore. Tai, kas kazkam sauna - mes staiga pamatom, kaip nauja atsiradusia kokia nors nelogiska detale ar eksperimentatoriaus vaizduoteje gimusia spalva Nuostabi ta firma Vyrokas.
tada speju bus apkaltinti tie, kurie nores griauti, kadangi nesupranta ir neturi estetinio skonio Nezinau ar tas vadovas apskritai girdejes toki zodi kaip estetika, bet va eksperimentuoti tai jau nebijo
Comment