Dar liudniau, kad kaip as suprantu, dabar pradetoje statyti Vyroko dalyje tos zalios skardos islys ir i isorine pastato puse, isiziurekit i renderi (tingiu ieskot, tai nepostinu). Aisku renderyje viskas graziau atrode...
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Vyroko Apartamentai
Collapse
X
-
-
Parašė singing tramDar liudniau, kad kaip as suprantu, dabar pradetoje statyti Vyroko dalyje tos zalios skardos islys ir i isorine pastato puse, isiziurekit i renderi (tingiu ieskot, tai nepostinu). Aisku renderyje viskas graziau atrode...Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
Atkreipkit demesi i stoga. Dabar pastatytoje dalyje "laiptukai" yra isorineje "lanko" dalyje. Kaip zinome, vidineje dalyje puikuojasi sviezios try... spalvos skada. Statomoje dalyje, pagal vizualizacija, laiptukai atsiranda vidineje dalyje. Nenoriu buti blogu pranasu, bet pabandom logiskai pamastyt, kas gali atsidurti isorineje dalyje... x
Comment
-
Taigi, ką tik grįžau nuo Vyroko...
Pasirodo ir stiklas bus žalias, to seniau net nepastebėjau
Kažko sustojo statyt ties pirmu aukštu jau koks mėnuo
Spėju, kad gerokai persistengė su vizualizacija
O čia dar šiek tiek pamąstymams. Žaliai padengta tik dešinioji, arba vidinė, pastato pusė, Tai tikriausiai yra nemaža tikimybė, kad išorė bus "švari" (tik neaišku, kaip bus su kita pastato dalim, kai viskas "kryžiuosis" )
Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
Parašė oželis@rgg: jei visi butai parduoti, tai čia ne perteklius, o trūkumas
kartais tiesiog neįmanoma paaiškinti kai kurių sprendimų... žali dažai manau kainuoja tiek pat kiek ir bet kokioks kitos spalvos.. greičiausiai architektas dievina žalią spalva.Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
-
Zalia tai zalia...
Bet, jei neklystu, ten paprasciausia skarda - sodu nameliu stogus tokia dengia...
Comment
-
nu niekas ten labai neziures is ko ten ta zalia, o is tolo ir nesimatys tik va tokie kaip mes truputeli nusimanantys architekturoje gali suprasti, kur kokia medziaga mazdaug tinka ir dera. O paprastam zmogeliui nesidominciam architektura yra visiskai dzin, bet ka tada sakyti apie tuos kurie parinko tokia intriguojancia spalvu gama? Ar cia buvo uzsakovu tks noras ar gudragalviai musu architektai fix ideja pasiule, bet gavosi tai kas gavosi
Comment
Comment