Šiandien praėjau pro Vyroką ir pastebėjau iškeltą vainiką. Taigi, šios dalies statyba baigta, o kaip pastebėjau, jau ruošiamasi naujos dalies statybai. Taip pat jau pradėti lipdyti langai.
Siap toje vietoje kasybu darbai jau gana seniai vyksta, kaip ir visame Vilniaus mieste, tode su tilto statybu pradzia to koleikas dar nesusieciau. Na, taciau kas juos ten zino.....
Bet zinot, man kazkaip ta zalia spalva derinyje su juoda visai neblogai atrodo...o dar kai degs rausvos sviesos lempos pro langus..turbut butu kazko idomesnio. Tikrai dabar nebuciau toks kritiskas spalvos atzvilgiu.
Taciau kas liecia issikisima. Prognozuociau dar viena toki isoriniu radiusu. Kitaip ju architekturine minti niekaip negaleciau suprasti.. nebent apsirukyciau kartu su jais
Landziojau as po SCC temas ir sustojo mano zvilgsnis ties Rygos "Saules Akmens" Gacio nuotrauka..... Ir kazkaip ji man primine, bent siuo rakursu ziurint, musu zaliaji "nzn kas bus rytoj" kurini. Gal Vyroko architektai tikrai bando savo tverini priartinti prie sio vaizdelio? Dauguma elementu sutampa, tik proporcijos skiriasi :
Sendie girdejau kitu gandu. Na, koleikas tai tik gandai, bet anyway... Berods projekto pakitimus salygojo insoliacijos reiaklavimu neatitikimas. To pasekoje Vyrokas privalejo mazinti aukstinguma, tuo paciu plesti kitas galimas pastato dalis. Taigis, atsizvelgiant i tokia info, galime nesulaukti apartamentus tokio aukscio, kaip iki siol tikejomes
Bet kuriuo atveju, koleikas tai tik gandai... taciau kazkas vercia juos dirbti nelabai sparciai, turbut kazkokiu problemu jie vis delto turi
Comment