Dėkui už foto, atrodo gan neblogai (iš šitos pusės, aišku ), net keista, kad taip užsitęsė antorsios dalies statybos, o juk pradėjo gal kokį vasarį
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Vyroko Apartamentai
Collapse
X
-
Parašė VaidasHm... Man jau dabar biškį baisu tiesą sakant, ypač pamačius šitą nuotrauką... Ta uždengimo medžiaga kairėje kažkaip keistai atrodo...
Comment
-
Parašė VaidasBet tai tokiu atveju galėtų uždengti tiesiog juodu nepermatomu stiklu. Nes dabar tos žaliai-geltonos skardos ar kas ten bebūtų pakankamai šlykščiai atrodo... Net blogiau IMO nei visa ta EA, ET ir Žirgo oranžinė danga.Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
Parašė JohnNa jeigu taip visa ta sona uzvarys neaisku kuo, tai as galutinai susibiesinsiu, cia architektai tokie "originalus", ar tai tiesiog medziagu ir $ taupymas?
Jeigu aisku investuotojai patys suinteresuoti kad ju pastatai atrodytu graziai ir stovetu ilgai... Nesu tikras del to "Vyroko"...
O kad ir pasiziurekime i savivaldybes pastata... Gal jis ir atrodo OK, bet tai viskas... Juk galima buvo sugalvoti kazka ir graziau, ir idomiau...
Comment
-
Parašė JohnParašė MantazTai vat, šiandien iš tolo mačiau, kad jie pradėjo dažyt tą žalią pastato viršų, regis juodai. Taigi spėju, kad ta žalia spalva - tai tik statybinės medžiagos, kurios vėliau bus nudažytos DMano galerija Flickr'yje
Comment
-
Parašė MantazTai vat, šiandien iš tolo mačiau, kad jie pradėjo dažyt tą žalią pastato viršų, regis juodai. Taigi spėju, kad ta žalia spalva - tai tik statybinės medžiagos, kurios vėliau bus nudažytos D
Jei padarys normaliai, atsiimu visus blogus zodzius, kuriuos esu sakes apie Vyroko statytojus Vis tik tai įspūdingas pastatas
Comment
Comment