Hm... Man jau dabar biškį baisu tiesą sakant, ypač pamačius šitą nuotrauką... Ta uždengimo medžiaga kairėje kažkaip keistai atrodo...
Ta uzdengimo medziaga atrodo tikrai TRAGISKAI ir PIGIAI... As tikuosi kad taip palikta nebus, nes tas pastatas atrodys kaip mano kvartalo supermarketas...
Bet tai tokiu atveju galėtų uždengti tiesiog juodu nepermatomu stiklu. Nes dabar tos žaliai-geltonos skardos ar kas ten bebūtų pakankamai šlykščiai atrodo... Net blogiau IMO nei visa ta EA, ET ir Žirgo oranžinė danga.
Bet tai tokiu atveju galėtų uždengti tiesiog juodu nepermatomu stiklu. Nes dabar tos žaliai-geltonos skardos ar kas ten bebūtų pakankamai šlykščiai atrodo... Net blogiau IMO nei visa ta EA, ET ir Žirgo oranžinė danga.
Nemanau, kad jie paliks taip, bent jau spalvą, tačiau tai tikriausiai nebus vien stiklinė siena
Bet renderyje to geltono š tiek mažai... (neskaitant paties stogo), o iš tikrųjų deda plokštes kaip reikant...
Kažkaip tik šiandien tai pastebėjau...
Belieka tikėtis, kad iš išorinės puses liks tiktai glassy...
Na jeigu taip visa ta sona uzvarys neaisku kuo, tai as galutinai susibiesinsiu, cia architektai tokie "originalus", ar tai tiesiog medziagu ir $ taupymas?
Sunku pasakyt ar tai $ taupymas ar ne, bet manau kad Lietuvos architektams taip pat siek tiek truksta ideju ir "nauju veju". Manau kad investuotojai, kisantys nemazus pinigus i tu pastatu statyba, galbut turetu skelbti tarptautinius architekturos konkursus. Na, tarptautinius bent jau kokiu Baltijos saliu lygiu... Taip ir Lietuvos architektams butu didesne konkurencija, jie butu labiau suinteresuoti naudoti pazangiausias technologijas, o be to, pamatytu, galbut pasimokytu ir igautu daugiau patirties...
Jeigu aisku investuotojai patys suinteresuoti kad ju pastatai atrodytu graziai ir stovetu ilgai... Nesu tikras del to "Vyroko"...
O kad ir pasiziurekime i savivaldybes pastata... Gal jis ir atrodo OK, bet tai viskas... Juk galima buvo sugalvoti kazka ir graziau, ir idomiau...
Aš dabar pagalvojau - jeigu tas š tęsis iki pat viršaus (20 aukšto ir t.t.), tai jis matysis visame mieste... Tokiu atveju Vyrokas tiktai visiškai sugadintų miesto panoramą, o ne pagražntų ją... Baisu...
Tai vat, šiandien iš tolo mačiau, kad jie pradėjo dažyt tą žalią pastato viršų, regis juodai. Taigi spėju, kad ta žalia spalva - tai tik statybinės medžiagos, kurios vėliau bus nudažytos D
Tai vat, šiandien iš tolo mačiau, kad jie pradėjo dažyt tą žalią pastato viršų, regis juodai. Taigi spėju, kad ta žalia spalva - tai tik statybinės medžiagos, kurios vėliau bus nudažytos D
hehe, geros naujienos , turbut i musu foruma buvo uzklyde ir pasiskaite, ka mes apie juos galvojam
Hehe, kaži kaip čia, spėju jau toks projektas buvo, juk ant juodo tik kvailys lipdys žalią apdailą
Jei padarys normaliai, atsiimu visus blogus zodzius, kuriuos esu sakes apie Vyroko statytojus Vis tik tai įspūdingas pastatas
Comment